“Buscar refugi” guanya Deauville 2011

Olivier Assayas i el seu equip encarregat d’atorgar els guardons de la 37a edició del Festival de Cinema Americà de Deauville (Claire Denis, Nathalie Baye, Chiara Mastroianni, Nicolas Godin, Bruno Todeschini, Jean Rolin i Angelin Preljocaj) han considerat Buscar refugi (Take Shelter), de Jeff Nichols, com a mereixedora del Grand Prix. I han reservat per a The Dynamiter, de Matthew Gordon, el Premi del Jurat.

Per altra banda, el Jurat de la Revelació, presidit per Samuel Benchetrit i conformat també per Leila Hatami, Sabrina Ouazani, Elisa Sednaoui i Benjamin Siksou, ha atorgat el Premi Revelació a Detachment, de Tony Kaye; que també ha guanyat el Premi de la Crítica, atorgat per un jurat de 10 periodistes.

Al marc del Festival de Deauville s’atorguen també:

Premi literari Lucien Barrière, que ha estat per a l’escriptor Michael Collins, per la seva novel·la Midnight in a perfect life.

Premi Michel D’Ornano, que ha estat per a 17 noies, de Delphine i Muriel Coulin.

FOTO Jessica Chastain i Michael Shannon, a Buscar refugi, de Jeff Nichols.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *