L’últim Woody Allen, s’ha estrenat en català i en VOSC a part de la nostra cartellera

Trobaràs un desconegut alt i moreno, l’últim film de Woody Allen s’ha estrenat a part de la nostra cartellera en català i amb el títol Coneixeràs l’home dels teus somnis. Als Renoir Floridablanca, de Barcelona, s’hi ha estrenat la versió subtitulada en català.

Aquesta n’és la cartellera fins dimarts:

Divendres, 27 d’agost de 2010

VOSC Renoir Floridablanca (Barcelona)

VC Heron City (Barcelona) Lauren Gràcia (Barcelona) Nàpols (Barcelona) Ocine (Girona) Ocine (Tarragona) Rambla (Lleida) Arenys Multicines (Arenys de Mar) Figueres Multicines (Figueres) Atlàntida (Manresa) Cinemes Olot (Olot) Vigatà (Vic) Imperial (Sabadell) Arinco (Palamós) Ocine (Roquetes-Tortosa) Multicinemes Roses (Roses) Can Castellet (Sant Boi de Llobregat) Illa Carlemany (Andorra)


Dissabte, 28 d’agost de 2010

VOSC Renoir Floridablanca (Barcelona)

VC Heron City (Barcelona) Lauren Gràcia (Barcelona) Nàpols (Barcelona) Ocine (Girona) Ocine (Tarragona) Rambla (Lleida) Arenys Multicines (Arenys de Mar) Figueres Multicines (Figueres) Atlàntida (Manresa) Cinemes Olot (Olot) Vigatà (Vic) Imperial (Sabadell) Arinco (Palamós) Ocine (Roquetes-Tortosa) Multicinemes Roses (Roses) Can Castellet (Sant Boi de Llobregat) Illa Carlemany (Andorra)

Diumenge, 29 d’agost de 2010

VOSC Renoir Floridablanca (Barcelona)

VC Heron City (Barcelona) Lauren Gràcia (Barcelona) Nàpols (Barcelona) Ocine (Girona) Ocine (Tarragona) Rambla (Lleida) Arenys Multicines (Arenys de Mar) Figueres Multicines (Figueres) Atlàntida (Manresa) Cinemes Olot (Olot) Vigatà (Vic) Imperial (Sabadell) Arinco (Palamós) Ocine (Roquetes-Tortosa) Multicinemes Roses (Roses) Can Castellet (Sant Boi de Llobregat) Illa Carlemany (Andorra)

Dilluns, 30 d’agost de 2010

VOSC Renoir Floridablanca (Barcelona)

VC Heron City (Barcelona) Lauren Gràcia (Barcelona) Nàpols (Barcelona) Ocine (Girona) Ocine (Tarragona) Rambla (Lleida) Arenys Multicines (Arenys de Mar) Figueres Multicines (Figueres) Atlàntida (Manresa) Cinemes Olot (Olot) Vigatà (Vic) Imperial (Sabadell) Arinco (Palamós) Ocine (Roquetes-Tortosa) Multicinemes Roses (Roses) Can Castellet (Sant Boi de Llobregat) Illa Carlemany (Andorra)

Dimarts, 31 d’agost de 2010

VOSC Renoir Floridablanca (Barcelona)

VC Heron City (Barcelona) Lauren Gràcia (Barcelona) Nàpols (Barcelona) Ocine (Girona) Ocine (Tarragona) Rambla (Lleida) Arenys Multicines (Arenys de Mar) Figueres Multicines (Figueres) Atlàntida (Manresa) Cinemes Olot (Olot) Vigatà (Vic) Imperial (Sabadell) Arinco (Palamós) Ocine (Roquetes-Tortosa) Multicinemes Roses (Roses) Can Castellet (Sant Boi de Llobregat) Illa Carlemany (Andorra)

(i segueix)

***

Aquest és el tràiler de la versió doblada:

***

FOTO © Alta Films Cartell català de Trobaràs un desconegut alt i moreno, de Woody Allen

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *