Club 7 Cinema

Un blog de Salvador Montalt

25 d'agost de 2009
0 comentaris

Venècia 2009 · Competició: “L’hora doble”, de Giuseppe Capotondi

L’hora doble (La doppia ora / The Double Hour)

Director
Giuseppe Capotondi. Guió Alessandro Fabbri, Ludovica Rampoldi, Stefano Sardo. Fotografia Tat Radcliffe. Música Pasquale Catalano. Muntatge Guido Notari. Producció Indigo (Itàlia), Medusa (Itàlia), Mercurio (Itàlia). Durada 1h35. 

Intèrprets
 Kseniya Rappoport, Filippo Timi, Roberto Accornero, Giorgio Colangeli, Chiara Nicola, Gaetano Bruno, Giampiero Judica, Stefano Saccotelli, Fausto Russo Alesi, Andrea Zirio

Nota sinòptica Thriller paranormal en què res no és el que sembla.

Sinopsi Sonia és de Ljubljana i treballa de cambrera en un hotel. Guido, ex-policia, treballa com a vigilant en una vil·la als afores de la ciutat. Es coneixen per atzar en una cita ràpida. Ell n’és un client avesat. Per ella, en canvi, és la primera vegada, i això es nota. Poques paraules, una atracció instintiva. En pocs dies acaben coneixent-se bé, s’obren l’un a l’altre, es revelen mútuament les ferides íntimes. A frec d’enamorar-se, Guido mor -sobtadament, ran d’un robatori al casalici que vigila-. Sonia es torna a trobar sola, en un procés de dol que no acaba d’entendre i del qual fins i tot hi ha qui la considera responsable. Mentre el passat li torna, a Sonia, amb totes les seves qüestions pendents,  la realitat que l’envolta comença a ensorrar-se i ella s’hi enfonsa. Tot comença a canviar, cada certesa s’esmicola i ningú ja no és el mateix que era. Ni Sonia. De debò, qui és realment, ella? I sobretot, és realment Guido a qui segueix veient, més enllà de tota lògica raonable, o és només que la ment li trontolla? I què farà quan se li presenti una segona oportunitat? Les respostes vénen al final, en un reguitzell d’esdeveniments que tot ho van capgirant.

Webs oficials [x]

Festival de Venècia 2009
[Venècia 2009 · Competició | Copa Volpi Millor Interpretació Femenina (Kseniya Rappoport)]

Més informació
[IMDB (ang)] [MyMovies (it)]

Dist. esp.
[x] Dist. fr. [x] Dist. It. [Medusa] Vendes internacionals [x]

Cròniques, notícies i articles de Venècia 2009, a la nostra premsa
[x]

FOTO L’hora doble, de Giuseppe Capodonti

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!