BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

11 de maig de 2021
0 comentaris

SOM 97285 censats i 200 CLR __ ER i CUP poseu-vos les piles! __UNITAT i ESTRATÈGIA 1r-O: DUI, LLENGUA, TERRITORI
JA SOM 97.285 CATALANS LLIURES INSCRITS AL CENS DE LA REPÚBLICA

CENTREM-NOS I APLIQUEM-NOS EN EL CxR i ELS CONSELLS LOCALS
ENXARXATS AL TERRITORI QUE HEM D’ORGANITZAR I CONTROLAR.

NO PODEM ABANDONAR, NI VOLEM ABANDONAR,
EL MOMENTUM PERSISTENT
DEL CAMÍ DE LA NOSTRA INDEPENDÈNCIA

—————

DONAR EL PLE VALOR QUE TÉ EL QUE VAM DECIDIR L’1 D’OCTUBRE DEL 2017
SER LLEIALS AL NOSTRE MANDAT
ARROSSEGAR ELS INDECISOS
DESBORDAR EL PARTIDISME
TRENCAR LA MENTIDA

Què és el que ens importa en aquest moment de la Història de Catalunya?

En aquest punt crític, en el que ER trenca les negociacions per fer coalició independentista amb JUNTS, que de fet ja es fa visible que mai no ha volgut, doncs segueix entestada com el 15F en fer joc als Comuns enlloc de la coordinació estratègica amb Junts, sota les ordres estrictes d’Aragonès que és qui veritablement mana dins ER, envoltat de la relativament jove direcció, Sergi Sol i altres persones, en canvi Junqueras fent-los costat i aparentant manar dins ER, sembla navegar a la deriva en els seus articles i conferències com aquella conferència que havia d’haver estat alternativa a la d’Artur Mas i no ho va ser. Les reunions a Lledoners i els clams de Jordi Sànchez dient que tot anava  bé han esdevingut simple teatre d’entreteniment per una banda i candidesa per l’altra.

En aquest punt crític, en el que la CUP entra de ple en el síndrome “Baños”, aquell “no som prous” del mític 27S,  en la necessària continuació de la separació entre Catalunya i Espanya, dient o fent dir la bajanada antidemocràtica de que el 52% de l’independentisme en unes eleccions no justifica la unilateralitat, del que es dedueix que el 48% en contra sí que la justifica. O pretenent repetir d’ací  cinc anys el Referèndum ja fet i guanyat  pels catalans, o pocs dies després volent-lo relacionar amb un altre possible Referèndum escocès, ells, els escocessos, que el van perdre. La CUP amb aquestes etzegallades manifesta clarament que no sap on navega i pretén tirar la pilota endavant amb el “qui dia passa any empeny”, per intentar justificar el seu pacte amb ER i el seu distanciament de JUNTS.

Davant de tot això cal dir-los ben alt i clar,

Primer, que som prous,

Segon que la democràcia veritable es basa en el 50+1% i ells i tots ho sabem,

Tercer que el Referèndum d’Autodeterminació de Catalunya, legal, legítim i vinculant, ja el vam fer el 1r d’octubre del 2017 i a més el vam guanyar folgadament en % de participació i amb un 90% de vots afirmatius,

Quart que en el cas de fer altra volta un Referèndum, ara ja ha de ser el Referèndum de validació de la Constitució Catalana que ens hem d’afanyar enllestir, de cap manera rebaixar la validesa del 1r d’octubre, amb repeticions innecessàries, i

Sisé que el problema real que hem de solucionar és complir i valorar amb tota la seva força i sentit tot el que ja hem fet i el que a partir d’ara farem, tan aquest nou referèndum de validació de la nostra constitució com  completar els detalls que hagin quedat pendents per acabar i implementar la DUI del 27 d’octubre de 2017. 

Sense valorar absolutament el que és nostre i el que fem de manera auto centrada, convençuda, legítima, amb legalitat catalana i de forma plena, no serem res!

Per això aquest és el veritable problema i la veritable solució, i això es fa primer de tot encarant aquest tema cabdal amb una sincera i coratjosa unitat estratègica entre CUP, ER i Junts, i demés actors de Catalunya, ANC, ÒMNIUM, CxR i Xarxa de Consells Locals i organitzacions patriòtiques i nacionals catalanes, i partits extraparlamentaris.

Aquesta és la qüestió:
LA VERITABLE UNITAT ESTRATÈGICA, molt per sobre dels interessos partidistes i dels esforços inútils i contraproduents per amagar les miserables deficiències de cadascú.

Primer la Independència, després tot el demès!

El 10 d’octubre del 2017 el President Puigdemont va fer, tristament, un pas enrere, i tots vam caure en un pou de decepció fins l’infinit. Ara, els que hem de fer el pas endavant som nosaltres, no tenim excusa, no és cosa ni del President ni del Vicepresident, és cosa nostra, teva i meva, del carrer, de la població, d’homes i dones lliures.

Tots aquests punts o qüestions esmentades per Partal en el seu editorial, que adjunto més avall d’aquest post,  requereixen de preparació i coordinació, és una feina de tots però és absolutament necessària la participació d’una plana major capdavantera, col·legiada, amb la participació de tots, sense l’autoexclusió de ningú, sense pretensions abusives de ningú.

Desenvolupar tot això sense obsessions partidistes de cap mena, sense emblanquinar les misèries de ningú, pot ser la feina de Junts centrada des del Consell per la República, des de l’oposició a la Generalitat autonòmica, oposició per naturalesa no tan objecte de repressió per part de l’estat. Però també d’ER i els demés actors ja esmentats.

Deixem-nos d’històries i centrem-nos en el mandat del 1r d’octubre:
EDIFICAR LA JA INCIPIENT REPÚBLICA CATALANA INDEPENDENT.

Salvador Molins, Consell Local de la República Catalana Independent, del CDR*BIC

PS1: UNITAT i ESTRATÈGIA. Complir amb tota la força el 1r d’octubre: DUI, LLENGUA, TERRITORI

PS2: ER i CUP poseu-vos les piles! __UNITAT i ESTRATÈGIA 1r-O: _ DUI, LLENGUA, TERRITORI

PS3: SOM 97285 censats i 200 CLR. __ER i CUP poseu-vos les piles! __UNITAT i ESTRATÈGIA 1r-O: DUI, LLENGUA, TERRITORI

——————

Extret de l’Editorial de Vilaweb:
https://www.vilaweb.cat/noticies/quan-junqueras-demana-que-aguantem-aco-vint-anys-mes/

Què és el que importa i ens importa ara?

1 – Importa què farem i què reclamarem, com a poble, quan les institucions europees desmunten completament la farsa jurídica i posen Espanya a lloc.

2 – Importa si serem capaços o no d’invocar la causa justa com a minoria nacional o si ens tornarem a perdre en discussions bizantines.

3 – Importa veure com aprofitem, alhora, l’oportunitat que s’ha tornat a obrir amb la clara victòria de l’independentisme a les eleccions escoceses i l’enfrontament a tres entre EscòciaLondres i la Unió Europea.

4 – I importa el carrer. Més que res i més que cap altra cosa importa el carrer.

5 – Importa també el Consell per la República, si és que és capaç d’esdevenir algun dia allò que hauria de ser.

6 – Però, per damunt de tot, importa ….  el fet que una part substancial, determinant, de la població té finalment clar, per primera vegada en la història, que la independència és l’única solució i

7 – importa  que <els catalans, estem> la població està disposada a continuar tirant endavant, coste què coste.

En aquest marc i amb aquestes eines a les mans, les decepcions són tan comprensibles com, per una altra banda, són ben aclaridores del terreny que trepitgem. Però res més que això. Res més que això.”

Vicent Partal

————————

Malgrat les dificultats del moment:

PRESENTAR-NOS TOTS JUNTS A LES PROPERES ELECCIONS CATALANES PER A COMPLETAR LA DUI I FER EFECTIVA LA NOSTRA INDEPENDÈNCIA:                                                     
People hold hands and Latvian flags as they participate in a human chain at Baltic Way near Riga August 23, 1989. Runners left Lithuania and Estonia on August 22, 2009, for neighbouring Latvia to start events marking the 20th anniversary of a 600 km (375 mile) human chain that showed the Balts’ wish to regain their independence from the Soviet Union. More than two million people in the Baltic countries of Estonia, Latvia and Lithuania joined hands in one of the biggest mass protests seen against the former Soviet Union and demanded the restoration of independence. Picture taken August 23, 1989. REUTERS/Ints Kalnins/Files (LATVIA POLITICS ANNIVERSARY IMAGES OF THE DAY)

 

PS: Necessitem capdavanters que estiguin per la feina
i no es distreguin amb l’autonomia. Això va per Junts.

PS 1:
A cada atac: DESVETLLEM i POTENCIEM EL CxR,
els Consells Locals i demés grups de Defensors.
Som 200 Consells Locals i moltíssims grups més.
Comencem i no parem!

PS 2: https://blocs.mesvilaweb.cat/smolins9/

PS 3: https://blocs.mesvilaweb.cat/empordaaccio/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!