BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

4 de juny de 2006
Sense categoria
1 comentari

Catalunya Acció vol portar el nostre País a la Independència el 2014!

A la fotografia, un altre cartell d’una de les branques dels Independentistes de Berga.

Escolteu la Conferència de Josep Sort clicant sobre el següent accés:
Enllaç de la baixada: www.iservicesweb.com/grafmoli/josep_sort.wav

—————————————————–

Catalunya Acció vol portar el nostre País a la Independència el 2014!
No sabem com anirà el Referèndum ni amb quina força visible quedarà l’Independentisme, però la nostra força de legitimitat patriòtica i el nostre objectiu ja estant en dança i no tenen aturador.

Us adjunto un escrit de n’Alfons Quintà: ________________

 
 
teleobjectiu

La lliure determinació a Europa

Alfons Quintà

"Catalunya i el País Basc es poden separar d’Espanya", afirmava en un to de clara simpatia l’editorial de dimarts -tornat a reproduir dijous- de The Wall Street Journal, el principal diari econòmic nord-americà. Afegia que "com més [Estats independents] siguem, més feliços serem".

L’editorial tenia un gran interès. S’hi afirmava que amb l’exercici del dret a l’autodeterminació per Montenegro, "van néixer els nous Estats nació del continent europeu números 24 i 25 des de la fi de la Guerra Freda". Això és cert: la fi del comunisme va representar un floriment d’exercicis del dret a l’autodeterminació en la zona compresa entre l’Atlàntic i els Urals. O sigui, que el dret concebut per l’admirat Woodrow Wilson no té res de retòric, sinó molt de pràctic.

"L’aparició com bolets de nous Estats a Europa -afegia el diari- ha tendit, especialment després de les guerres dels inicis del anys 1990, a coincidir amb l’extensió de la llibertat en el [Vell] Continent. Que pugui continuar sent així".

Aquest fets aquí molesten, i no només al PP. Potser ningú a tot Europa va defensar tan aferrissadament la tirania genocida de Slobodan Milosevic com ho van fer Josep M. Palau, exsecretari general de les Joventuts del PSUC, i Robert Ribera, destacat fundador del PSC, a casa de qual s’instal·lava Felipe González quan venia a Barcelona.

S’hi podria afegir la bona relació de Jordi Pujol amb el comunisme iugoslau. Als anys 70, Pujol va enviar diversos cops a la Iugoslàvia comunista el seu secretari polític, per establir-hi discretes però molt bones relacions polítiques.

The Wall Street Journal és molt coherent. Els incoherents són els polítics catalans.
Alfons Quintà
 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!