TRENQUEM LA DIVISIÓ QUE ENS IMPOSEN: 2,5 milions de vots LLEIALS AL 1r OCT. Per Aixecar la DUI i Assegurar la Llengua.

 
DE CARA A LES ELECCIONS CATALANES

Comentari de Carles Viñals a l’editorial de Vilaweb del dia  12.10.2020  |  13:10

 

<Pensant en les eleccions>

1 – “Hem de consolidar i si és possible augmentar, el vot independentista. En segon lloc, procurar que la major part d’aquest vot vagi a parar a la formació liderada per Carles Puigdemont, en detriment del vot a ERC. Abandoneu, per l’amor de Déu, des d’ara mateix la idea nefasta de l’abstenció, que és el somni humit dels nostres enemics. Encara que una victòria electoral de l’independentisme no representi una variació immediata de l’escenari politic, Espanya i Europa en prendràn molt bona nota. Una davallada electoral serviria a Espanya per proclamar la “mort” de l’independentisme, missatge que Europa compraria de bon grat; NO ENS PODEM PERMETRE EL LUXE DE FER-LOS AQUEST REGAL !!!”

2 – “Paral.lelament, enfortiu mitjançant l’afiliació massiva al Consell per la República, el cos electoral independentista. Feu-ho, i deixeu-vos estar d’excuses i “peròs”. Enfortiu-vos per tots els mitjans al vostre abast i demostrem que si els polítics no volen saber res d’unitat, nosaltres, el poble, la practiquem en tot allò que de nosaltres depén. No fem com ells; actuem !!!

3 – Finalment, organitzem-nos clandestinament, mitjançant la cooperació amb els CDR. Formem l’exèrcit clandestí que Catalunya necessita; un exércit en que tothom, home o dona, jove o vell, hi trobarà -estigueu-ne segurs- el seu lloc i el seu paper. I si tenim por, que només els idiotes no en tenen, no ens tinguem per covards; empassem-nos-la, que aquesta serà la mesura del nostre coratge. I endavant que, com diu el poeta, tot està per fer, i tot és possible.*

Carles Vinyals

——————————————————-

LA FEINA DELS DEL GRUP 3. Totes les cèl·lules mare territorials:

Coordinar-se i estructurar-se territorialment, comprometre’s en presències concretes i practicar-les de tant en tant.  Les cèl·lules territorials: Consells Locals, CDR*s, altres grups, territorials de l’ANC.

Republicat per Salvador Molins, Consell Local de la República Catalana Independent, del CDR*BIC
Berguedans per la Independència de Catalunya, 2002.

PS:
TRENQUEM LA DIVISIÓ QUE ENS IMPOSEN: 2,5 milions de vots LLEIALS AL 1r OCT.
Per Aixecar la DUI i Assegurar la Llengua.

—————————

 

PRESENTAR-NOS TOTS JUNTS A LES PROPERES ELECCIONS CATALANES PER A COMPLETAR LA DUI I FER EFECTIVA LA NOSTRA INDEPENDÈNCIA COM HO FEREN ELS PAÏSOS BÀLTICS:
People hold hands and Latvian flags as they participate in a human chain at Baltic Way near Riga August 23, 1989. Runners left Lithuania and Estonia on August 22, 2009, for neighbouring Latvia to start events marking the 20th anniversary of a 600 km (375 mile) human chain that showed the Balts’ wish to regain their independence from the Soviet Union. More than two million people in the Baltic countries of Estonia, Latvia and Lithuania joined hands in one of the biggest mass protests seen against the former Soviet Union and demanded the restoration of independence. Picture taken August 23, 1989. REUTERS/Ints Kalnins/Files (LATVIA POLITICS ANNIVERSARY IMAGES OF THE DAY)

 

 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *