En reconeixement als defensors de la Catalunya Independent. Votar també és lluitar.

  

Votem i reafirmem la voluntat del 1r d’octubre:
República Catalana Independent !

Completem la DUI catalana del 27 oct 2017. Fem-la real.

Res no és perfecte, votar també és lluitar, completar el 27 d’octubre també és lluitar, edificar des dels Consells General i Locals de la República també és lluitar, organitzar-nos i lluitar … també és lluitar!

Catalunya ja ha decidit, ara toca edificar … ningú farà la feina per nosaltres, ho haurem de fer poble menut i com més units millor.  Fem-ho!

Molts ja hem començat, molts mai hem parat.

Votem i reafirmem la voluntat del 1r d’octubre:
República Catalana Independent !

Salvador Molins, CLR*bic.
Vocal del Consell Local de la República de Berga.

—————————

https://www.vilaweb.cat/noticies/entrevista-albert-donaire-mossos/?utm_source=push

“—Quina és la tasca de Mossos per la República i quants sou?
—Bàsicament, acollim tots els membres de l’ANC que són mossos, amb els quals podem tenir inquietuds similars. En el nostre temps lliure, ens coordinem per expressar-nos, intercanviar idees i compartir un espai. Segons l’última xifra actualitzada, hi ha uns dos-cents mossos que formem part del col·lectiu, al corrent de pagament. Ara, cal tenir en compte que n’hi ha molts que participen en les assemblees territorials però que, per no rebre represàlies, no han demanat de formar part de Mossos per la República. Com que jo ja sóc la cara visible, pel que fa a l’estratègia d’estat, sóc una cara cremada. Per tant, que jo faci o desfaci, és igual. Ja em puc exposar.”

 
 
  

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *