El document que hem de fer nostre: LEGÍTIMA DEFENSA DE L’AUTODETERMINACIÓ.

 

ACTUEM COM A POBLE, SIGUEM REPÚBLICA:
PENSEM JUNTS, ACTUEM JUNTS.


L’Estat Espanyol se’n fot de les nostres paraules i les nostres reivindicacions
, tal vegada i segurament l’única batalla pacífica que podem exercir és construir rajol a rajol la República Catalana des d’ara mateix trepitjant la ratlla vermella sempre que calgui fer-ho.

Només amb setze ostatges i l’amenaça permanent d’empresonar-me a mi i a tu tenen emmanillats 2.044.038 catalans. L’altre gran xantatge és contra la classe política i el migrat autogovern amb el 155.

La veritat és que els tenim por. Com podem destruir de veritat aquesta por?   Com podem transformar els seus atacs en un boomerang que els colpegi a ells?

Aquests interrogants potser els poden esbrinar i actuar els Consells Locals de la República.
Fem Poble, siguem poble.
Fem República, siguem República.

CDR*bic   i   Consell Local de la República Catalana Independent del BIC
(Berguedans per a la Independència de Catalunya.)

 

El document que hem de fer nostre:
LEGÍTIMA DEFENSA DE L’AUTODETERMINACIÓ.

OCT 16  –  2017-2018

LA NOSTRA CULPA, LA NOSTRA LLIBERTAT, LA NOSTRA INDEPENDÈNCIA

LA DELS 2.044.038 SÍ DEL REFERÈNDUM VINCULANT
D’AUTODETERMINACIÓ DE CATALUNYA DEL 1r D’OCTUBRE DEL 2017

L’ex-president de l’ANC i el president d’Òmnium reiteren que sempre han actuat de manera pacífica i cívica.

Diu Cuixart:

‘Les meves actuacions sempre han estat en el meu dret legítim de la defensa de l’autodeterminació de Catalunya. I ho he fet tal com es recull al pacte de drets civils i polítics ratificat per Espanya’

 

Sis mesos després del seu empresonament –el 16 d’abril–, Jordi Sànchez i Jordi Cuixart van declarar davant el jutge Pablo Llarena al Tribunal Suprem espanyol iambdós el van acusar de vulnerar els seus drets i d’instruir una causa injusta.

En uns àudios publicats per ‘El matí de Catalunya Ràdio‘, Sànchez va titllar Llarena de parcial i va criticar el contingut de les seves interlocutòries. ‘Vol castigar una opinió majoritària d’una part de la població catalana’, afirma Sànchez.

Cuixart, d’una altra banda, denuncia que el Suprem no té ‘competència’ per a jutjar la causa de l’1-O, que hauria de ser instruïda pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya. ‘Vull destacar també la meva indefensió perquè es permet i es potencia que per aquests mateixos fets hi hagi tres o quatre procediments paral·lels. A més, aquesta causa atempta contra la meva llibertat ideològica i d’expressió, tal com es recull en el conveni dels drets humans i pacte de drets civils i polítics’, continua.

Podeu escoltar-ne les declaracions ací:

https://www.vilaweb.cat/noticies/audio-sanchez-i-cuixart-planten-cara-a-llarena-en-la-seva-declaracio-al-suprem/?f=rel

Sànchez assegura que no van rebre mai cap mena d’advertiment dels jutjats ni la fiscalia per les actuacions de l’ANC ni d’Òmnium. Per això explica: ‘Fa sis mesos que estic separat de la meva família i del meu país i estic ingressat a Soto del Real. Per quin motiu? És una pregunta que m’he fet moltes vegades i no hi he trobat resposta.’

L’ex-president de l’ANC i el president d’Òmnium reiteren que sempre han actuat de manera pacífica i cívica. ‘Les meves actuacions sempre han estat en el meu dret legítim de la defensa de l’autodeterminació de Catalunya. I ho he fet tal com es recull al pacte de drets civils i polítics ratificat per Espanya’, diu Cuixart.

  

 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *