BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

30 de desembre de 2020
0 comentaris

14-F, nous capdavanters, ‘Claredat i polítics de ferro’: Coalició Unitat 1r Octubre

AVALS PEL 14-F … ajudem-los!  Tots els que pel motiu que sigui no hagin avalat encara cap partit podeu avalar els polítics de ferro de la  “Coalició Unitat Primer d’Octubre”
així aquests polítics de ferro enceten també el camí pel més important,
la República Catalana Independent.

Sense caràcter de ferro no es poden corregir els errors i les debilitats que han acompanyat la política catalana des del 1978. Tres exemples, Llei d’Etiquetatge, Decret del Cinema i el que és molt més greu i del que n’estem pagant les conseqüències, l’incompliment flagrant de la minsa i insuficient immersió lingüística. I moltes més coses com la denúncia de l’espoliació i de tots els agravis continus de l’estat espanyol contra Catalunya…

 

La Coalició Unitat Primer d’Octubre, necessita els nostres avals.
Aneu a la seva web i informeu-vos.
Les petites coalicions novelles tenen molt difícil poder assolir els avals que el sistema electoral espanyol exigeix per a poder entrar de representació política al Parlament Català.

La  @Unitat1Octubre   es basa en la Llibertat Nacional de Catalunya, la independència innegociable del poble català i l’aplicació immediata del mandat democràtic vinculant del referèndum d’autodeterminació del Primer d’octubre. Aquest és el nostre compromís. http://unitatprimeroctubre.cat

———————–

PS:   PER COMPLETAR LA DUI, PER ASSEGURAR LA LLENGUA, PER EDIFICAR LA REPÚBLICA CATALANA INDEPENDENT, començant per Waterloo.

PS1:  14-F, nous capdavanters, ‘Claredat i polítics de ferro’: Coalició Unitat 1r Octubre

PS2:  Sense caràcter de ferro no es poden corregir els errors i les debilitats que han acompanyat la política catalana des del 1978. Tres exemples, Llei d’Etiquetatge (10 anys?), Decret del Cinema i el que és molt més greu i del que n’estem pagant les conseqüències, l’incompliment flagrant de la minsa i insuficient immersió lingüística.No hem complert mai un decret de fa vint-i-vuit anys” (https://www.vilaweb.cat/noticies/no-hem-complert-mai-un-decret-de-fa-28-anys-2/)

I moltes més coses com la denúncia de espoliació ajornada any rere any, i de tots els greuges continus de l’estat espanyol contra Catalunya.

PS3:  AVALS PEL 14-F … ajudem-los!
així aquests polítics de ferro enceten també el camí pel més important,
la República Catalana Independent.

PS4:  AVALS PEL 14-F … ajudem-los!  Tots els que pel motiu que sigui no hagin avalat encara cap partit podeu avalar els polítics de ferro de la  “Coalició Unitat Primer d’Octubre”

PS5:  Polítics de ‘FERRO’ = Caràcter, fermesa, respecte i bonhomia, però amb la contundència fèrria i estratègia necessària, persistents, sistemàtiques, per encarar-se als enemics que volen subjugar i anul·lar Catalunya.

PS6:  TOTS JUNTS O TOTS SEPARATS ?  Avalar els petits garantia de la fermesa, i/o dubtes davant el compliment dels grans, allò de la “conlleváncia”, el dia a dia, l’anar fent però a 5 o 10 anys del Canadell …? O el que quedi clar que no renunciem del Cuixart? O el fem-ho bé del Puigdemont? O la nova Espanya del Boye?

PS7:  Tots junts o tots separats? Hi ha d’haver els de dins que estiren: Demòcrates, … I hi ha d’haver els de fora que empenyen o precipiten: Primàries, Coalició 1r d’octubre, … La Cup, …

Salvador Molins Escudé, de Berga
Consell Local de la República Catalana Independent, del CDR*BIC
Amic de l’OAC  (Autoritat Nacional Catalana, homologada i adscrita a l’ONU)

——————

Notícia de Vilaweb:

Donec Perficiam i tres forces extraparlamentàries creen la coalició Unitat Primer d’Octubre
La nova formació haurà de recollir els avals necessaris per a presentar una candidatura a les eleccions del 14-F.

El grup Donec Perficiam, format per ex-secretaris nacionals de l’ANC, ha creat la coalició electoral Unitat Primer d’Octubre juntament amb tres formacions extraparlamentàries –Força Catalunya, el Bloc Sobiranista Català i Somos Andaluces– per a concórrer a les eleccions del 14-F.

En un comunicat, el grup explica que les altres forces polítiques independentistes “tot i haver en un principi confiat en la nostra proposta unitària, es plantegen seguir altres vies. Tots els camins són legítims i a totes les opcions els desitgem sort i encerts ja que, sens dubte, els seus èxits seran positius per Catalunya.”

La nova coalició haurà de recollir els avals necessaris per a poder presentar una candidatura a les eleccions.

———————————

Unitat Primer d’Octubre      @Unitat1Octubre

La  @Unitat1Octubre   es basa en la Llibertat Nacional de Catalunya, la independència innegociable del poble català i l’aplicació immediata del mandat democràtic vinculant del referèndum d’autodeterminació del Primer d’octubre. Aquest és el nostre compromís. http://unitatprimeroctubre.cat

——————

Josep M.Andreu. ||*||            @Josepmandreu:    @altamiranoMLG

LLAMAMIENTO a andaluces, andaluzas, andalusíes musulmanes, hebreos, magrebíes de origen andaluz y andalusí, a sumarse a la lucha por el futuro de la Catalunya que os acoge junto a nosotros en @Unitat1Octubre para el próximo #14F podéis contactar en: http://unitatprimeroctubre.cat

——————

   CCI Catalunya     @CandiCiutIndepe

La Candidatura Ciutadana per la Independència ha decidit: donar públicament suport a Coalició

al ser els que han deixat de banda l’individualisme i sumat forces amb l’objectiu d’implantar el 1r O!

 


   
   


PRESENTAR-NOS TOTS JUNTS A LES PROPERES ELECCIONS CATALANES PER A COMPLETAR LA DUI I FER EFECTIVA LA NOSTRA INDEPENDÈNCIA COM HO FEREN ELS PAÏSOS BÀLTICS:                                                                               
People hold hands and Latvian flags as they participate in a human chain at Baltic Way near Riga August 23, 1989. Runners left Lithuania and Estonia on August 22, 2009, for neighbouring Latvia to start events marking the 20th anniversary of a 600 km (375 mile) human chain that showed the Balts’ wish to regain their independence from the Soviet Union. More than two million people in the Baltic countries of Estonia, Latvia and Lithuania joined hands in one of the biggest mass protests seen against the former Soviet Union and demanded the restoration of independence. Picture taken August 23, 1989. REUTERS/Ints Kalnins/Files (LATVIA POLITICS ANNIVERSARY IMAGES OF THE DAY)

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!