Sobre informes i paperots

Aquesta setmana comencem a repartir pel poble el Parlem-ne, el Parlem-ne l’acompanyem d’una carta explicant l’Informe de la Comissió d’Urbanisme que deixa en suspens els projecte de l’Escletxa.  L’informe ha portat molta cua, d’entrada l’Alcalde va perdre els papers muntant una cortina de fum on s’acusava a l’oposició de corrupció. La cortina la va muntar, però ara resulta que s’ha perdut la cinta del Ple on es feien les acusacions i veurem com es recull a l’acta. Sembla que a més d’amagar els informes ara es perden les cintes on es fan acusacions sense fonament a l’oposició. Quan tinguem l’acta del Ple predrem les mesures oportunes per defensar-nos d’unes acusacions sense fonament.

Però anem al tall,  l’escalfada ha arribat tant amunt que ha dut al PSC a fer un paper per primer cop després de les eleccions. El primer paper informatiu del PSC des del maig de 2007 no és per explicar que han fet, o que volen fer, si no per atacar CiU. Un paper on tot un govern amb majoria absoluta posa frases com: “cal acabar amb aquests somriures dels qui lluiten només pels eu mediocre orgull personal”. O “No n’hi ha prou amb el pensament, cal que els hi diem a la cara que deixin de lluitar per impedir el progrés de tots”. Més pròpies de l’Hugo Chavez i d’una república bananera que d’un alcalde que hauria d’estar corregint les mancances d’un projecte fet per ell, que li ha tombat la Comissió d’Urbanisme de Catalunya (no CiU) i que ha tingut aquest informe amagat al poble més de dos mesos.

Intentar barrejar i buscar enemics externs per suplir les pròpies mancances és un defecte molt propi dels que es creuen amb la possessió de la veritat absoluta. Però aquí hi ha un informe que han fet tècnics i que diuen que hi ha un projecte que està mal fet i punt.

Ni conspiracions, ni somriures, ni històries. Facin les coses ben fetes per una vegada. Facin les coses amb transparència, per una vegada. Consensuin els projectes que afecten el conjunt del poble, per una vegada. Perquè Sant Feliu no es mereix tenir un govern que amaga informes d’aquesta magnitud, que perd les cintes del Ple on es fa acusacions gravíssimes sense  proves a l’oposició i que a sobre s’intenta distreure l’atenció amb pura demagògia barata.

Senyors, nosaltres no ens alegrem de res. Ans al contrari, ens fa pena veure com en una època difícil com la que atravessem un govern incompetent despilfarra diners en fer projectes inviables. Per cert, si tant els preocupa la vivenda social ara ho tenen molt fàcil votin l’esmena que ha presentat CiU als pressupostos generals de l’Estat on es demana el traspàs de la caserna al poble, a veure si són capaços de convèncer els “seus” que facin algo pel poble.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.