Semàfor “intel·ligent”

Ja tenim semàfor. De fet és l’única promesa electoral realitzada pel govern socialista en el que va de legislatura i ha resultat una pífia monumental:

– Ara tenim un semàfor que no sabem quan ens ha costat però que no va mai. Sempre està en ambar. Segons el govern municipal és pels vianants però genera tanta confusió que encara fa més perillós travessar. A més els conductors que passen per Sant Feliu no entenen el semàfor. Potser el motiu és que tots els semàfors arreu tenen verd, ambar i vermell. Però les normes universals de la conducció funcionen arreu execepte a Sant Feliu.

– Tenim un semàfor que cada cop que l’engeguen les cues arriben fins a la rotoda de l’entrada del poble. I hem de pagar hores extres de policia per vigilar el semàfor intel·ligent.

– I finalment tenim un semàfor desctalogat perquè tots els que es posen ara van amb leds (es veuen millor i no es fonen les bombetes). Però el nostre, que deu ser de saldo, va amb bombetes tot i que el 2010, és dir d’aquí menys de 2 anys, s’haurà hagut d’adaptar a la directiva europea que imposa el canvi de bombetes per leds.

El semàfor intel·ligent ha despertat tanta indignació que fins i tot s’ha creat un grup al Facebook sota el títol eloqüent de “Aixafem el semàfors de Sant feliu de Codines!”
I el grup, d’aquesta setmana ja compta amb 56 persones inscrites!!.

  1. Mira-t’ho positivament: aviat serà un element tan entranyable del poble, que per Nadal l’engalanareu, serà el punt de trobada del jovent, l’ajuntament donarà els premis “semàfor d’or” i “semàfor de plata”, i la colla gegantera en farà un capgros… 🙂

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.