L’eurodiputat Ramon Tremosa a Sant Feliu de Codines

L’Eurodiputat Ramon Tremosa va ser ahir a Sant Feliu de Codines, un dels primers pobles que visita d’ençà que en Ramon és elegit eurodiputat a les Eleccios europees de juny de 2009. Pujant pelgats amb cotxe des de Barcelona li explico que a Sant Feliu per les europees vam guanyar, conservava encara per casualitat un recompte de les taules on a més de guanyar vam millorar resultats i distància amb els socialistes.

“L’efecte Tremosa” ens va fer efecte, i a Sant Feliu ens calia després de la de les municipals. Com a agrupació hem treballat molt intensament aquests darrers 2 anys i el resultat de les europees va ser el detotant del ara comencem a remuntar fort. Eren europees però és el nostre punt d’inflexió.

Ens reunim amb el Grup del Correfoc al Centre cívic per comentar el tema de la directiva comunitària sobre el foc. En Tremosa explica que aquest directiva l’han de desenvolupar ara a l’Estat i que amb amb tot això “algú ha badat”. Reparetix targetes i s’ofereix a fer preguntes, o inclús una iniciativa conjuta amb la retsa d’eurodiputats catalans per explicar la realitat dels nostres correfocs i festes.

Pugem cap a la Biblioteca, malgrat l’intent del nostre l’Alcalde de fer la presentació en semicladestinitat barrant-nos el pas a entrar per la Biblioteca la sala és plena. Que absurd que vingui un eurodiputat a Sant Feliu rebi aquest tracte institucional patètic. En Tremosa pujant amb cotxe em comentava com a Europa els diputats més valorats són els que són els que són capaços d’estendre ponts amb forces polítiques contràries… i penso lo lluny que els queda Europa a alguns.

Comencem la xerrada, faig una introducció on exposo la importància que tenen les infrastructures, i més en un poble condicionat per dues carreteres que ens escuarteren. També explico “que difícilment podrem disposar d’indústria sense unes bones comunicacions. Ens cal la Variant i el Quart Cinturó”.

Tremosa fa una magnífica exposició que us afegeixo en aquest post sobre la importància d’algunes infrastructures claus pel país com el port, o l’aeroport. Mapes i dades vestides amb un to d’optimisme cap al futu que en aquest temps que corren sonen com a música celestial. Al final de dues hores de xerrada i moltes intervencions en Tremosa acaba amb un “la logística ens farà lliures!”.

Després baixem al cívic a sopar, hem convidat un grupet de quatre o cinc empresaris que exporten i molt. Tenim gent molt emprenedora al nostre poble!. En tremosa respon un a un els seus dubtes i reparteix targetes mentre s’ofereix a resoldre les qüestions que li demanen. Ara tenen una veu a Europa.

Surto satisfet de la visita, aquests dies que veiem la cara més fosca de la política a Sant Feliu hem fet política en majúscules, aquella que no surt mai als mitjans i que es fa amb sacrifici i amb voluntat de servei.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.