Les xapusses d’en Pladevall

Ara fa uns dies hem distribuït una octaveta casa per casa per denunciar les xapusses, improvisació i manca de planificació amb la que actua el govern municipal. En aquest cas, en la única cosa de la que és bengloriaven, la via pública. El detonant ha estat la col·locació d’un semàfor a la C-59. Un semàfor innecessari i que quan governava CiU, la pròpia direcció general de trànsit ens va recomanar de no posar.

Ara un cop fet l’obra, i gastats els diners, el semàfor no es pot posar en funcionament perquè cada cop que s’engega les cues són inacabables, i això que no hi ha escoles. La mateixa instal·lació del semàfor ha estat un guió de pel·lícula de Berlanga que denota que pitjor no es poden fer les coses. Primer posen el semàfor davant de Can Trista i no es pot abaixar el toldo. Després el corren uns centímetres i ara quan s’abaixa no es veu el verd!. A l’altra banda tapen un número de portal i es queden tan amples… Vaja per sucar-hi pa.

El problema és que darrera d’aquest semàfor inncessari i que crearà molèsties als de Sant Feliu i als de fora, hi ha uns diners gastats, hi ha un cost d’oportunitat del que s’hauria pogut fer, com per exemple, avançar la circumval·lació del poble o obrir una entrada per dalt com ja estava previst.

Però s’actua per tossuderia. Com a l’Escola Bressol que no es fa per tossuderia i mala llet de l’Alcalde. Ara bé aquesta tossuderia ens costa i ens costarà molt cara.

  1. avui he vist la senyal de transit per avisar que hi ha el semafors….en mig de l´ acera…una dona amb un cotxet de nen petit a tingut que esquivar la senyal baixant a la carretera……sort que no pasava cap cotxe…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.