Jordi Pujol a Sant Feliu de Codines

Ahir vam tenir el President Jordi Pujol a Sant Feliu de Codines. Venia a fer la Presentació del seu llibre de “Memòries 1930-1980” que va ser un èxit d’afluència i de públic. La Biblioteca va quedar petita per escoltar les vivències dels inicis de Jordi Pujol.

A més vam comptar amb un presentador de luxe, en Joan Anton Cararach. Director del Festival de Jazz de Barcelona i del Festival de Guitarra i amic, que va fer una presentació vinculant les vivències de Pujol a la música que al propi President li va agradar molt. Vam buscar un home de la cultura en majúscules, d’aquella que implica tenir un model cultural sòlid.

Després vam fer un sopar a la Penya esportiva de Solanes amb joves emprenedors de Sant Feliu. Van ser una cinquantena que van poder intercanviar impressions amb el President Pujol. Des del meu punt de vista va ser un debat força interessant i en que es va tocar una mica tot: economia, lideratge, el món de l’educació, política…

  1. Sr Rò, vostè com a càrrec important a CDC ja hauria d’haver llegit aquest llibre i de pas haver posat un petit resum a l’article del seu blog. De totes maneres, esperem que hagi aprofitat la visita del President per demanar-li quan tindrem el segon llibre de les memòries.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.