Inauguració del local de CiU amb Artur Mas

Ahir vam inaugurar el local de CiU amb l’Artur Mas. Molta gent, tant al local com després al centre cívic pels parlaments. Molta gent i molt diversa. L’acte nes ha portat de corcoll un dies però va sortir rodó.

Al local entremig de veïns, simpatitzants i alcaldes i caps de llista de Caldes i Sant Quirze Safaja. Els presidents comarcals d’UDC i CDC i el diputat de la nostra comarca, Jordi Turull; vam descobrir l’obra que l’Ignasi Vallcorba ens ha dedicat. Per cert, una obra preciosa!.

Després vam baixar al cívic on vaig fer un breu parlament i vam passar un vídeo-resum de l’any. Després l’Artur Mas ens va esperonar a seguir treballant pel poble i ens va oferir el seu recolzament i el de tot el partit davant d’un govern socialista que actua al límit de lo democraticament tolerable. Ens va dir que CiU es mantidrà ferma a Sant Feliu a les verdes i a les madures. Missatge per a navegants.

Per últim fotos, salutacions contants, brindis i molta alegria i satisfacció entre els que hem organitzat l’acte. Des d’aquí vull agraïr a tots els companys de l’executiu i del grup municipal la feina… som un equip colllount!!.

Ara si algú vol seguir especulant sobre dimissions i mals rotllos que ho faci… a nosaltres no ens distrauran. Ladran luego cavalgamos!.

Us afegeixo el vídeo que vam projectar i que és el resm d’un any d’activitat: per cert ja tenim canal al YouTube:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.