El Parlem-ne de Julilol davant d’un estiu calent

Aquesta setmana l’agrupació de CiU de Sant Feliu de Codines estem repartint casa a casa la nostra revista trimestral Parlem-ne. La revista exposa amb un article de la regidora de CiU, Anna Vilarrasa
la postura de CiU davant d’un pressupost de 2008 inflat i irreal,
tenint en compte la conjuntura actual. El pressupost de l’actual
Ajuntament preveia un increment d’un 7% dels ingressos. També exposa la incomprensible negativa de l’actual govern
a dur a terme la construcció de la nova escola Bressol municipal,
malgrat ser un projecte que disposava d’un finançament de 575.000 € de
la Generalitat i haver estat aprovat per unanimitat en la passada
legislatura. A més el no a l’Escola Bressol representa un altre
incompliment electoral de l’actual govern i ens situa a la cua de
pobles de l’entorn.

Finalment la revista fa un resum dels dos actes més importants que ha
fet la federació aquest trimestre. Per una banda, la inauguració del
local de CiU a càrrec d’Artur Mas, el passat 14 de maig. I de l’altra
la presentació del llibre “Memòries 1930-1980” a càrrec del President
Jordi Pujol. Actes que van tenir una gran afluència de persones.

La revista es distribueix abans del proper Ple del dissabte 26 de juliol. Un Ple en que plega un altre Tinent d’Alcalde, en Joan Puig. Deixeu-me que doni doblement les gràcies al Joan Puig. Una per la feina feta aquest any i escaig que ha estat al capdavant de via pública i sobretot pel seu tarannà dialogant i afable. Això en un govern encapçalat per una persona que confón els adversaris amb enemics té encara més mèrit.

Però dimissió d’en Joan Puig, l’home fort d’aquest goven feble, se suma a una cadena de despropòsits. L’Alcalde ens diu que entrarà l’Eric Blancafort que fa un any i mig va plegar perquè deia que tenia molta feina. A més ara acaba de tenir bessons, a mi almenys m’haurà d’explicar com ha sabut reorganitzar-se el temps en un any i mig i amb bessonada!. Entremig d’això les persones que havien d’entrar no han volgut entrar… i ja som al final de la llista del PSC que va presentar a les passades eleccions.

Per no parlar d’algunes coses que estan passant, per exemple els hi acaben de tombar l’estudi viari que van presentar –semàfor inclós-, ara en plena recessió ens tanquen la borsa de treball dient que costava masses diners quan venia tot subvencionat. I ens diuen que han obtingut de la Llei de Barris 2’5 M€ però no expliquen que l’Ajuntament n’ha de posar 2’5M€ més. D’on els treuran quan han dit que no podien fer l’Escola Bressol on només n’havien d’afegir 600.000€?

En definitiva, arribem a un any de la pressa de possessió amb un desgavell considerable. Tant de carteres com en temes. Algú encara es pot creure que el que passa a Can PSC és normal?. Que en un any arribem al final d’una llista de 13!.

  1. “ara en plena recessió ens tanquen la borsa de treball dient que costava masses diners quan venia tot subvencionat”

    D’on ho has tret això? La Borsa de Treball no es tanca, i menys en temps de crisis econòmica. El que si es farà és executar a partir del setembre un nou Pla d’Acció del que estem pendents de saber si la Generalitat ens dóna, o no, la subvenció pel finançament d’un Agent d’Ocupació i Desenvolupament Econòmic Local. No només no tancarem la Borsa, sinó que mirarem d’optimitzar els pocs recursos que un Ajuntament com el nostre disposa per dur a terme les polítiques d’inserció i formació laboral. La idea és no només tenir un Club de Feina al poble, sinó millorar-lo i, a la vegada, poder reactivar, per exemple, l’Escola-Taller que la companya Montse Anento ja havia engegat en l’anterior legislatura, així com cursos de formació específics, una millor difusió del serveis dels que es disposen i més comunicació amb les empreses que hi participen i estan inscrites. La idea és millorar, sempre. I poder aprofitar i estirar al màxim els calers, que no són gaires.

    Quan vulguis en parlem, per mi no hi ha problema.

    Arnau

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.