Començar il·lusiona

Avui CiU canvia la seva imatge. Canvia el logo per humanitzar-lo, per covertir-lo en un símbol. Però és més que un canvi d’estil o d’imatge. També és un canvi en la manera de fer política i d’entendre-la.

Ara és el moment de fer un canvi en positiu, de tornar a il·lusionar el país, de fer creure a la gent que junts ens en podem ensortir. Ara és el moment de recuperar un to positiu i optimista no només de cara a mobilitzar la gent per unes eleccions, sinó per a mobilitzar-la pel país. Mobilitzar la gent per aixecar Catalunya. Per sortir del pou i la desorientació, per sortir de la crisi. Perquè junts, podem fer els que ens proposem.

També volem donar un tot que marqui la campanya, un to possitiu, un to basat en el diàleg, en el contrast d’idees, programes i projectes i no en la descualificació per l’adversari. El color, enlloc del blanc i negre!.

Canviem la imatge, però no és només un cavi estètic, és un canvi de tarannà. Volem fer una campanya amb la gent i per a fer-ho entenem que les noves tecnologies ens brinden una oportunitat com mai. Per això volem jugar a fons, com mai cap partit ho ha fet fins ara, la força que té internet per dialogar, per conversar. Hem fet un desplegament a les xarxes socials, com ja s’ha anat notat aquests mesos. Però a més hem creat una xarxa ning cativistes.cat que vol ser la xarxa social dels catalanistes.

L’aposta és molt gran, i com a tot lo nou és arriscat. Però què seria el món sense els que arrisquen?.

Us deixo amb el meu spot preferit d’aquesta campanya que simbolitza millor millor que cap el junts podem i que em fa posar la pell de gallina:

Informacions interessants sobre la nova imatge:

– Notícia del 3cat24 sobre CATivistes feta pel periodista i blocaire janquim:

CiU llança una xarxa social pròpia i forma centenars de ciberactivistes

– Entrevista de Marc Vidal sobre CATivistes al portal Crònica.cat:
A les eleccions catalanes gairebé un milió de vots es decidiran per les xarxes socials.

– En aquesta notícia podràs escoltar el reportatge del Polièdric de Catalunya informació sobre la nova imatge de CiU.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.