25 de març de 2007
General
5 comentaris

Un adéu envejable

Emotiu, digne i rebel. Lluís Llach ha dit adéu als escenaris de la millor manera possible. Ha començat fent pujar els colors als polítics que tenia al davant, ha cantat moltes de les cançons que l’han portat a la situació de prestigi que viu avui i finalment ha baixat literalment de l’escenari per passar a ser un més de la massa de gent que habita aquest país. Un més? No, impossible, mentre es mesclava amb la multitud la gent li cantava L’Estaca i Laura com si li digués que marxa de l’escenari, però no dels seus cors. Mentre uns ulls el vegin o unes oïdes el sentin, sempre tindrà el reconeixement per la seva obra i la seva enteresa.
M’han agradat molt les cançons com ja era d’esperar, però el que m’ha encantat més ha estat el clima. M’ha fet tornar a sentir que som un país, s’ha atrevit a dir que és nacionalista i oh pecat dels pecats!! Sent català com és ha dit que considera el País Valencià part del seu país. Molt gran Lluís. Només m’ha faltat una miqueta de canya dirigida al Montilla quan ha dit que el PP tancava TV3 al País Valencià, no crec que sigui tant innocent per pensar que el PSOE no juga un paper important en aquesta representació.
Una cosa més que ja és tard i haig d’anar a dormir. He vist el concert per la televisió i crec que aquesta vegada haig de felicitar TV3 per haver emès el concert íntegrament, en directe i sense tallar-lo amb anuncis. Una aposta que només pot fer una televisió pública perquè tres hores sense publicitat és un esforç econòmic molt gran. Espero que no tingui res a veure amb que Mediapro té una pel·lícula sobre Lluís Llach en cartell al cinema. No, no pot ser, seria massa rebuscat.
Res més, que a més avui el rellotge ha fet el salt a les dues de la matinada. Me’n vaig a dormir amb la il·lusió a la mirada.

  1. N’hi ha que consideren el Principat i el País Valencià dos països o nacionalitats pertanyents a un mateix ambit lingüístic encara què minorat i menystingut.

    Com puguen considerar-se Galicia i Portugal; Holanda o Valònia; Alemanya o Austria; Serbi, Montnegre o Eslovènia; Alemanya o Austria; Anglaterra, Austràlia o EEUU; España, Argentina o Cuba, …

    Però pel `què fa el President del Govern de Catalunya PSC-PSOE, va molt més lluny o massa lluny, per ell Catalunya i el País Valencià formen són dos nacionalitats a nivell politic què formen part d’un mateix país i nació, per en aquest cas la de l’Estat espanyol.

    Encara què Lluís Llach piropeje i afalague els valencians amb allò què per ell som un mateix país, com un grandíssim complit.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!