Scott Pilgrim vs. The World, de Edgar Wright

Basada en uns còmics que reconec que no he llegit, aquesta pel·lícula m’ha semblat entretinguda i molt divertida, que no és poc. Al final es tracta d’una història d’amor, aventures i fantasia que encaixaria perfectament amb els cànons de la literatura cavalleresca si no fos per la gran quantitat de referents de la cultura dels videojocs que inclou. Enemics, fases, monstres de final de fase, lluites amb claus impossibles… i enmig de tot això, un romanç gairebé de cinema “indie”.

Bé, en aquest últim aspecte reconec que potser em deixe portar per l’ambientació canadenca i per la simple presència de l’actor Michael “Superbad” Cera com a protagonista, que per cert ho fa prou bé. Vaja, en general la resta d’actors també estan bé, tot i que la majoria són pura caracterització. Com per exemple “la xica”, una Mary Elizabeth “Deathproof” Winstead que està literalment radiant. Al guió potser li sobra alguna escena amb enemics i li falta alguna escena amb amics, mentre que la realització és d’aquelles que no et deixen descansar. Francament, no pensava que el director de la genial “Shaun of the dead” arribés a certs extrems però, no em queixe. Com en tot, cal entrar al joc i prou, cosa que farà de seguida qualsevol persona que s’haja criat amb videojocs.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *