EXPOSICIÓ ” VENEZIA…” DEL GRUP FOTOGRÀFIC NIÈPCE DE SAINT-VÍCTOR

" VENEZIA…", EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA A LA NAU IVANOW.

El Grup Fotogràfic Nièpce de Saint-Víctor inaugurarà el proper dimarts dia 18 d´abril una mostra fotogràfica al voltant de la ciutat de Venècia. L´exposició romandrà oberta fins el proper 19 de maig, a la Nau Ivanow (carrer d´Hondures, 28). Metro de la Sagrera.


L´exposició del Grup Fotogràfic Nièpce de Saint-Víctor " Venezia…" és obra dels fotògrafs andreuencs Xavier de la Cruz, Pau Vinyes, Jordi Rabassa, David Rabassa i Joan Pujol. De les vivències  i visions viscudes durant el viatge del Pont de la Puríssima a la ciutat de les aigües del proppassat desembre de 2005. Les fotografies aniran acompanyades de cartells cinematogràfics pertanyents a la col·lecció particular del membre del Grup Nièpce, Manel A. Raigada. Cal esmentar que la mostra ha estat possible gràcies a la col·laboració desinteressada d´en Xavier Basiana, patró de la Nau Ivanow, i de Rosy Luque , ambdós membres del grup fotogràfic. Us deixo amb unes petites mostres fotogràfiques captades per l´autor del present article.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *