catalunyaterraoportunitats

Voltar i viatjar per Catalunya a la recerca d'oportunitats

24 de juliol de 2013
Sense categoria
0 comentaris

La selecció d’una casa rural per gaudir de la natura

En aquest article, m’agradaria parlar-vos de quins son el principals aspectes que s’han de tenir en compte alhora de seleccionar una casa rural a Catalunya.

Hem de recordar que el turisme rural, és aquell que ens permet un major contacte amb la natura i amb la nostra terra Catalunya, per gaudir d’alguns del indrets i paisatges més espectaculars.

Podeu donar una ullada a una selecció de cases rurals a:
[CAST] http://www.somrurals.com/es/
[CAT] http://www.somrurals.com/ca/

1.- Ubicació de la casa rural

Un dels principals aspectes es sense cap mena de dubte, la ubicació de la casa rural. Sota el meu punt de vista estructuraria de dues maneres la ubicació.

• Comarca o província. Girona, Lleida, Tarragona o Barcelona. Cadascuna amb els seus principals atractius, molts coneguts però tots.

• Àrees de Catalunya. Estructurades per els principals atractius naturals de Catalunya. Aquests serien: Costa Brava, Costa Daurada y Pirineus. Cadascun d’aquest porta associats per si mateix un valors que tenen a veure amb atractius naturals. Si  pensem per exemple en la  Costa Brava, automàticament associem les seves platges, en canvi si pensem en els Pirineus, pensarem en activitats relacionades amb l’alpinisme o muntanya.

La varietat de paisatge de Catalunya ens permetrà escollir sense gaires dificultats el turisme que més s’apropa allò que estem cercant.

Video als Pirineus

2.- Activitats als voltants

Un altre aspecte importat alhora de seleccionar una casa de turisme rural son les activitats que es realitzen al voltant. Per exemple a la Garrotxa trobarem un bon grapat d’activitats relacionades amb el senderisme o la BTT, amb empreses especialitzades.

A la Costa Brava o Costa Daurada podrem trobar activitats més relacionades amb el mar i les activitats aquàtiques.

Si cerquem activitats més enllà de la casa rural, serà un aspecte important a tenir en compte, les activitats properes que ofereix la casa rural.

3.- En parella, amics o família

Les nostres necessitats del viatge poden variar en funció de amb qui estiguem viatjant.

Si ho fem en parella en general buscarem un apartament pensat per a dues persones, el més privat possible i en un lloc romàntic a banda de acollidor. La decoració de les habitacions és un dels elements més importants

En família, i especialment si ho fem amb nens, resulta molt important el nombre d’activitats que ofereix la casa rural com ara piscina, ping-pong, animals… En aquest tipus de viatge el protagonista principal son els nens i les activitats que els poden oferir la casa rural.

Amb amics, cercarem una casa rural gran, amb capacitat per tot el nombre de persones i valorant molt positivament si aquesta casa rural es troba retirada en un lloc privat.

4.- Interior casa rural vs exterior casa rural

Un altre element clau en l’elecció de la casa rural, és la casa rural en si. La decoració d’aquesta, la cura dels seus espais interiors, la qualitat dels mobles i de les diferents sales de la casa.

D’altra banda trobaríem l’exterior de la dita casa rural, i la cura que es té dels seus elements exteriors. Si disposa d’un jardí ampli i cuidat, piscina en bon estat, les activitats que reuneix…

El conjunt d’aquestes decisions són les que faran que encertem plenament a l’hora de seleccionar una casa rural a Catalunya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!