A l'arrecera del Montsec

El bloc de Moisès Martí

24 d'abril de 2008
Sense categoria
1 comentari

Tenim el que ens mereixem

Em cal recursos i coneixements tècnic per conèixer la problemàtica sobre el transvasament de l’Ebre, no voldria opinar a la babalà, desconec fins a quin  punt pot afectar el medi ambient i quin impacte ecològic pot tenir a la zona o comarca.

Però ja coses que si conec, i és que aquest país va pel camí del pedregar, que els temes que no ens afecten directament ens importen un rave, entre altres la llengua, la cultura, la educació i fins i tot la economia.

Que durant més de 25 anys aquest país ha estat governat pel vol ras, el regat en curt, el tacticisme, la mediocritat, la indigència intel·lectual, la incompetència, la ganduleria i el menyspreu a la cultura i al país, per això no s’ha actuat de forma projectiva, amb visió de futur, i sentit d’estat, i s’ha fet amb visió de partit o directament per interessos personals.

Compte, i CiU no n’és la única responsable, el sucursalisme del PSC per mi encara en té més responsabilitat, si més no una responsabilitat compartida.

En les últimes eleccions generals, la suma de vots sucursalistes (PP-PSOE) al nostre país va superar els 2 milions de vots, com diria en Desclot, enhorabona, hom pot entendre directament que a tota aquesta gent el país els importa molt poc, per no dir gens, a sobre la hipòcrita ministra de defensa que hi ha a l’estat espanyol els va dir que el PSOE era la única garantia antitransvasament, els de les terres de l’Ebre ja comencen a ser grandets com per deixar-se engalipar per tota aquesta colla de progres de disseny, a més a més el PSC ja porta 30 anys treballant en direcció contraria als interessos del país, i a les terres de l’Ebre van treure uns resultats excel·lents, i a la resta del país també.

Vull dir que entre tots, els l’Ebre i els que no en som, també som responsables de tot aquest desgavell al qual estem portant el país, per acció o per omissió, i perquè al cap i a la fi tenim el que votem, i ens agradi o no més del 60% del país, prefereixen ser sucursalistes, doncs si això és el que volem, endavant.

Amb tot, jo m’hi resigno, jo no vull una ministra hipòcrita i mentidera igual que el seu cap de govern, el d’aquí i el d’allà, per això m’oposo al transvasament i hi estic en contra.

Jo vull viure en un país on les decisions les prengui la gent del país, però si la mateixa gent prefereix viure en una sucursal, amb mi no hi compteu.

  1. Estem parlant de menys de l’1% del cabal de l’Ebre. Aquesta funesta mania de parlar sense xifres a la mà…
    Una altra cosa era el Pla Hidrològic Nacional.
    Lamentablement aquesta vegada qui té raó és el govern central, perquè la demagògia i el tot s’hi val han fet perdre la prespectiva de les coses. El Tripartit està recollint allò que va sembrar.
    Dit això, reafirmo el dret de Catalunya a decidir, fins i tot a risc d’equivocar-nos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!