Des de l'Exili

Per una nació catalana independent, republicana i pròspera

5 de març de 2010
1 comentari

Quinze paral·lelismes entre Laporta i Carretero

Si analitzem ambdós lideratges podrem veure que a la seva vida hi ha moltes coses en comú.

1)Ambdós líders es diuen Joan

2)Ambdós líders han estat Presidents d’un club de Futbol.

3)Ambdós líders han guanyat les eleccions.Un per ser President del Barça i l’altre per ser l’alcalde de Puigcerdà.

4)Ambdós han revalidat les seves reeleccions respectives per majoria absoluta.

5)Ambdós líders han reeixit amb les seves gestions. El Barça del Laporta ha guanyat més títols que mai en la història i el club és un model de gestió a tot el món. Carretero a Puigcerdà, la seva gestió com alcalde va ser tant reeixida i reconeguda pels seus habitats, que va guanyar per dues vegades consequtives per majoria absoluta.

6)Ambdós líders han estat denunciats per l’oposició als jutjats. Possiblement degut que no poden criticar l’excel·lent gestió dut a terme per ambdós dirigents, l’oposició s’ha dedicat a fer guerra bruta interposant denuncies als jutjats.

7)Ambdós líders han estat atacats quan eren dirigents per una oposició provenen de la dreta catalana que movien els fils (i els negocis) de les institucions fins que ells van arribar. Al Barça és conegut de sobres l’origen de totes les denuncies sofertes per Laporta , provenen del sector de la dreta catalana propera al PP i a Puigcerdà, l’oposició ve dels cacics de la comarca que en aquest cas són propers a CiU, possiblement perquè el PP en aquelles contrades ni existeix.

Si vols veure la resta ves “vull llegir la resta de l’article”


8)
Ambdós líders han sabut perdre amb dignitat. En Laporta la primera vegada que es va presentar per President del Barça, no va guanyar, va quedar segon i en comptes d’abandonar o d’acceptar el pactar que li va oferir el que havia guanyat, va anar a l’oposició defensant les seves idees. En Carretero va quedar també segon en les eleccions a la Presidència d’ERC. En comptes d’abandonar o d’acceptar el pacte amb que li va oferir el que havia guanyat, va anar a l’oposició defensant les seves idees.

9)
Ambdós líders han estat difamants i atacats per la premsa dominada per l’establishment, sigui de dretes o d’esquerres, per presumptes històries amoroses privades.

10)
Ambdós líders són atacats de ser uns messies o d’il·luminats per part de tota la xusma d’opinadors a sou, principalment dels que s’anomenen d’esquerres catalanes o espanyoles. La premsa d’aquest sector, sempre que pot treuen fotos o fotomuntatges a on surten desfavorits amb expressions molt series.

11)
Ambdós líders han sofert atacats i traïcions per membres de les seves pròpies juntes. Laporta ho va patir després de l’intent de vot de censura quan quatre membres de la junta que havien estat de la seva confiança van aprofitar per fer-li el llit i quedar-se amb el control del Barça. Carretero també ho va patir  amb la crisi provocada per quatre membres de la seva confiança en la Junta, que van intentar quedar-se amb el control de Reagrupament.

12)
Ambdós líders han demostrat que volen lleialtat i sobretot honestedat dins de la seva junta. No admeten que ningú s’aprofiti dels seus càrrec dins de la junta per treballar per benefici propi i no pels objectius de l’organització, encara que sigui un dirigent rellevant i conegut per tothom. Laporta ho va fer amb Sandro Rossell i en Carretero ho ha fet amb Jaume Renyer.

13)
Ambdós líders són atacats per ser uns dictadors per part dels ressentits o perjudicats per les seves decisions.

14)
Ambdós líders estan disposats a dedicar els seus anys que queden de vida a lluitar per la independència de Catalunya.

15) Ambdós líders junts assolirem la independència!!

Això si, sempre hi quan, tots treballem plegats deixant de banda les nostres diferències tant ideòlogues com personals, per bastir una candidatura d’ample espectre i unitaria al Parlament que proclami la independència.

Un líder per molt bo que sigui, sense gent al darrera que hi posi el coll, que faci la feina, i sobretot el recolzi a les verdes i a les madures,  no aconsegueix rés de rés.
 

Endavant les Atxes!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!