Miquel Roman

Nou Barris (Barcelona)

28 d'octubre de 2011
0 comentaris

PREMIS FRANCESC LAYRET 2011

Ha arribat la cita més esperada pel Casal Republicà Francesc Layret (Esquerra Nou Barris) al llarg de l’any. El Casal es vesteix de gal·la per a celebrar una nova edició dels Premis Francesc Layret, serà dimecres que ve, dia 2 de novembre a les 8 del vespre. Canviem el lloc i el format i serà al restaurant La Menta (C. Sant Iscle 26, ben a prop del Mercat de la Mercè). Vindrà a lliurar els premis l‘Alfred Bosch, cap de llista a les eleccions espanyoles de la coalició formada per Esquerra, Reagrupament i la plataforma Catalunya, sí!

 

Enguany, el Casal premia les trajectòries de la Isona Passola, productora cinematogràfica, màxima responsable de l’èxit de la pel·lícula “Pa Negre” i, com a premi especial de Districte, la trajectòria de 25 anys del Club d’Atletisme Nou Barris, tot un èxit esportiu i social, nascut i crescut al nostre Districte.

 

A més, tindrem un moment d’homentage i agraïment a les persones que van fer possible la consulta per la independència a Nou Barris. Com veureu al targetó, hem canviat el format per facilitar l’assistència del màxim de gent possible, farem un àpat més senzill i només cobrarem un tiquet simbòlic de 5 euros, per cobrir una part de la despesa, però un altre motiu del canvi és disposar d’un format que ens permeti una major comunicació i compartir una bona estona en bona companyia. Només cal que confirmeu la vostra assistència amb una trucada o un SMS al telèfon 670.465.801


Us hi esperem a totes i a tots !!!


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.