Ja hem parlat de les persones, ara toca parlar de les idees

Ahir dissabte, a Esquerra Nou Barris i la resta del Partit vam fer un important acte democràtic. Escollir les persones que tindrien la responsabilitat de dur la Presidència i Secretaria General, per una banda, i de ser el cap de llista a les properes eleccions estatals per l’altra. 

Oriol Junqueras és el nostre President, Marta Rovira la nostra Secretaria General i Alfred Bosch serà el nostre cap de llista. A destacar que a Nou Barris la participació fou del  37’21% i que Alfred Bosch i Joan Ridao van empatar en nombre de vots.

 

Una jornada important per tal de definir el futur del nostre projecte, del nostre futur. Però no l’única jornada important. L’1 d’octubre, entre altres coses, el Congrés Nacional ha d’aprovar els Estatuts d’Esquerra i una nova Ponència Política. Ara que hem solventat de manera democràtica el tema de les persones, toca parlar de les idees.

 

Crec del tot necessari implantar una nova cultura política en la nostra organització. Cal que sigui evident per a la ciutadania que som un Partit diferent i amb uns valors diferents. Que els polítics d’Esquerra a les institucions estan i són per servir al País de manera honesta. Tenim la gent per fer-ho, la millor gent. Cal que els nostres estatuts ens donin eines per aconseguir-ho. En aquesta línia he presentat tres importants esmenes als Estatuts sobre la límitació de mandats i la limitació de sous dels càrrecs públics que us aniré explicant els propers dies. 

 

M’interessarà i molt sentir que en penseu.
Gràcies
 

 

Afegeix un comentari