miozz mirades

un bloc de maceració lenta (el bloc de la Dolors )

magnificenze a tavola

“A riprodurre la tecnica descritta da Mattia Giegher nel suo manuale del 1639 “Li tre trattati” ci ha pensato per l’occasione l’artista catalano Joan Sallas.” es pot llegir al Domenica , en l’article titulat “La teatralità del banchetto rinascimentale nelle stanze di Villa d’Este on s’anuncia que l’exposició estarà oberta fins els 4 de novembre, a Villa d’Este de Tivoli.  de Roma.  Abbiamo degli artisti internazionali di grande pregio: Rolf Stalberg che fa rinascere l’arte del trionfo di zucchero mentre la tecnica della piegatura del tovagliolo, che era morta nel 1820, oggi rinasce grazie all’artista Joan Sallas.” ressalta la publicació ANSA.
L’artista català (badaloní) Joan Sallas continua passejant el seu talent pel món, i aquest èxit internacional fa cada cop més oportuna aquella pregunta que tots tenim al cap: exposarà alguna vegada a Catalunya? 

En podeu vere més detalls – i el podeu veure – en aquest vídeo. I podeu anar seguint la pista de l’artista des d’aquest calaix del bloc.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.