Som el que Menjem! ( 2h)
Taller participatiu. Què s’amaga darrera dels aliments que mengem? D’on venen? Com es produeixen? Com ens afecta que a l’agricultura s’utilitzen productes químics?
A través de dinàmiques participatives anirem contestant aquestes preguntes i d’altres. Esbrinarem que coneixem i aprendrem a trobar més informació.
Actualment existeixen tècniques de producció agrícola responsables amb el medi ambient, les persones i que fomenten una economia rural sostenible.Coneixerem quines són les característiques d’aquesta proposta.
Cercarem eines per a un consum d’aliments més conscient ja que els consumidors som la part final de l’engranatge dels aliments.
* I a partir d’ aquest taller, ha sorgit la proposta de que les famílies puguem comprar a Xicòria les cistelles ecològiques (setmatnals o quinzenals) i tots els dimecres ens les portaran ells mateixos a l’ escola.
Aquí hi teniu el document explicatiu.
Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!