Beautiful, Diverse, Sensational….Israel !!

La resposta israeliana a la campanya del BDS contra la celebració del festival d’Eurovisió a Tel Aviv és diu Beautiful, Diverse, Sensational…Israel. La realitat d’un poble lliure i creatiu que contrasta amb les autocràcies que l’envolten i que no se’n surten en el propòsit de destruir-lo. Els antisionistes nostrats que bramen contra “l’apartheid” haurien de veure com la societat jueva és capdavantera a l’hora d’integrar a tots els nivells de la vida pública les persones discapacitades com els músics del conjunt Shalva Band, convidats estrella en aqueixa final. Els defensors dels drets LGBT que s’afegeixen a la campanya del BDS haurien de saber que Israel és l’estat on hom poden viure lliurement i on es refugien els homosexuals perseguits als països islàmics del voltant.

Tots plegats haurien de reflexionar arran de la decisió d’ahir mateix adoptada pel Bundestag de no permetre el finançament públics de projecte que promoguin el boicot contra Israel tot qualificant les campanyes del BDS com una reminiscència del l’antisemitisme de l’època nazi. Dissortadament, a la República francesa fa anys que recauen sentències per delictes d’odi contra antisionistes militants, però no hi ha una actitud política francament decidida a aturar la discriminació contra els jueus. Al Regne d’Espanya esperar això de l’administració de justícia és una entelèquia i, a Catalunya, és políticament correcte denigrar Israel amb total impunitat.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *