Prendre la paraula

jordimartifont

12 de juliol de 2017
0 comentaris

[NdP] La CUP inicia la visita als barris per comprovar de primera mà les necessitats del veïnat


La CUP de Tarragona ha iniciat la visita als barris per recollir-hi, de primera mà, les necessitats diàries amb veïnat i representants de les associacions veïnals. La primera d’aquestes trobades, el matí de dimarts, ha consistit en la visita dels consellers a la Part Baixa, Parc Riuclar i Torreforta i s’ha pogut seguir en directe a través de la pàgina Facebook.com/CUPTarragona

Tal com van anunciar la setmana passada en roda de premsa, des del grup municipal de la CUP han iniciat una gira pels barris de la ciutat de Tarragona de bracet amb veïns i amb les associacions dels barris per recollir les necessitats i problemàtiques diàries que s’hi troben. Amb aquesta proposta, es té «la pretensió d’establir contacte amb les associacions i veïns, i comprovar in situ quines són les demandes de la gent», segons paraules de la portaveu cupaire Laia Estrada, que ha recordat que «hi ha problemàtiques, com la neteja pública, que són un problema al conjunt de la ciutat amb major o menor incidència. Sense anar més lluny, a Torreforta hem vist de ben a prop com les rates campaven al costat d’una escola».

Per a Jordi Martí Font aquests actes, que també són de denúncia de la deixadesa del Consistori, es vinculen clarament amb la campanya que ja han llançat «Tarragona, el dret a la ciutat», amb la qual les anticapitalistes duran a terme, primerament, la recollida de tot aquestes denúncies i preocupacions, «que sempre ens arriba d’una manera o altra, ja sigui perquè ens ho expliquen o perquè públicament ho denuncien», i que traslladaran a la política municipal de diverses formes perquè «[la ciutat] cal que estigui al servei de les persones que hi viuen».

La primera jornada, que s’ha pogut seguir en directe a través de la pàgina de Facebook de la CUP, ha consistit en visitar en primer lloc la Part Baixa de la ciutat, on properament hi celebraran una assemblea oberta, per comprovar que hi ha edificis en risc d’esfondrament, voreres i contenidors de deixalles bruts, i, alhora, una manca de serveis que es podrien resoldre mitjançant solars que amenacen de convertir-se en abocadors urbans.

En segon lloc, les cupaires s’han dirigit a Parc Riuclar, on la lluita veïnal se centra en l’enderroc del tòtem publicitari, el condicionament de zones enjardinades i l’arranjament de voreres, entre d’altres. En tercer i darrer lloc, els consellers municipals s’han adreçat a Torreforta, on han comprovat que el trànsit a peu és dificultós, per la presència de pals de cablejat elèctric i de voreres excessivament estretes.

La CUP ha anunciat que durant tota aquesta setmana i part de la vinent ja tenen concertades visites per repetir les mateixes a d’altres indrets de la ciutat, com són Sant Salvador, Bonavista, la Móra o Boscos de Tarragona, per cobrir les zones urbanes de Llevant a Ponent.

Grup Municipal de la Candidatura d’Unitat Popular
Tarragona, Països Catalans, 11 de juliol de 2017

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!