“Història de la cuina catalana i occitana” de Vicent Marqués

Edicions Sidillà està publicant una d’aquelles obres que quan les llegeixes a fons et fan caure de cul. Es tracta de la “Història de la cuina catalana i occitana” de Vicent Marqués, un savi majúscul amb uns coneixements històrics, literaris i gastronòmics fora de mida humana.

Al nivell de Coromines o Alcover però en l’àmbit de la cuina. Seran deu volums i de moment en tenim dos, escrits després d’una feina de 40 anys. El primer està dedicat a “Les salses, aperitius, ensalades i sopes” i el segon a “Les olles i les verdures”.

I una entrevista a la tele: https://www.ccma.cat/…/enrevista-a-vicent-ma…/video/5800549/

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *