Vint anys d’uns dels imprescindibles: Seminari d’Economia Crítica Taifa

No sé quants fa que conec la gent de Taifa, del Seminari d’Economia Crítica Taifa, els seus cursos i les seves anàlisis, els seus textos i la seva manera d’ensenyar coneixements que la majoria de les persones implicades en lluites socials tindríem difícil de saber si no fos per ells. Des de l’època de coordinador del “Catalunya” i els quaderns d’economia crítica, els articles del Josep Manel Busqueta, del José Iglesias o de la Miren, els cursos a Reus i Tarragona, les classes de molta altra gent, les imprescindibles maneres de saber i aprendre sobre economia i que aquesta no esdevingui un saber tancat i en mans només de l’escola neoclàssica. Ara celebren vint anys que van pel món i molts més que els necessitem, Gràcies i felicitats!

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *