Prendre la paraula

jordimartifont

7 d'octubre de 2017
0 comentaris

12 d’octubre, presentació mundial de “Crema Londres a Tarragona” a Castelló d’Empúries

El proper 12 d’octubre a les 12 del migdia, presentarem el llibre “Crema Londres a Tarragona”, publicat per Arola Editors. La presentació tindrà lloc en el marc de la jornada inaugural de la X Ruta de l’Art de Castelló d’Empúries, concretament a la Casa de Cultura. A l’acte hi participaran l’alcalde de Castelló Salvi Güell; la comissària de la Ruta Anna Maria Costanseu; i nosaltres mateixos.

Hi quedeu tots i totes convidades!!!

El llibre:
Cada dimecres al llarg d’un un any sencer, 52 cops, la Roser Arques Morueta va enviar al Jordi Martí Font, un autoretrat fet a Londres. La Roser havia anat a viure-hi mentre el Jordi s’estava a Tarragona. Ell rebia les imatges abans de les 12 de la nit, se les mirava cinc minuts i escrivia un text en quasi escriptura automàtica a partir de la foto però sobre Londres, una ciutat on ell no havia estat mai però sobre la qual havia llegit molt. Els textos i les fotos expliquen una ciutat, unes persones, paraules i mirades d’un món que s’afona i de molts altres que alhora neixen. La Laura Lascorz va traduir els textos a l’anglès.

Every Wednesday and for a whole year, 52 times, Roser Arqués Morueta would send Jordi Martí Font a self-portrait taken in London. Roser had moved there while Jordi was staying in Tarragona. He would get the images before midnight, have a look at them for 5 minutes and write a text in an almost automatic way related to the picture but talking about London, a city where he had never been but of which had read a lot. These texts and pictures explain a city, some people, words and looks of a world that is sinking and of many other worlds that are being born at the same time. Laura Lascorz translated the texts into English.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!