EL PRIMER COP QUE…

Aquest es el primer cop que faig us del meu Blog, la idea original es fer d’aquesta finestra un lloc on poder expressà, les meves idees i pensaments polítics, i perquè polítics i no de qualsevol altre mena, doncs molt fàcil , la política ho es tot, i quant dic tot hem refereixo qualsevol activitat que desarrolla l’esser humà. Perquè hi ha gent que pateix per el simple fet de viure a L’africà o a Sud Amèrica, pel fet de ser negres? NO !! Pel fet de pertany a una tribu indígena i anar vestit d’una manera mes o menys tradicional? NO!!!

Pateixen i mal viuen per culpa de la política mal feta, per la política egoista , per culpa de la política expansionista que tenen molts dirigents actuals i no tan actuals.
Ahir , per exemple, sortia a la noticia que a Iraq ja han mort 35.000 persones , a canvi de que???  De petroli per EEUU.? Qui esta gestionen els pous de petroli? Segur que els familiars d’aquestes 35.000 persones no ho fan, inclús m’atreviria a dir que moltes d’aquest persones no tenen benzina ni per transportar el mort al cementiri….Aquesta es la política mal feta
Tot es política, des de anar al mercat fins el partit de futbol del dissabte, tot es política, perquè qui decideix com haig de viure son els polítics, el preu de l’habitatge, la seguretat o inseguretat també es política, ja que si els que entren a robar a casa son dels països del est … algú s’ha preguntat que hi fan aquí??? per que han vingut??? o millor… per que han marxat dels seu país????? Per política egoista.
Em considero un amant del meu País , d’un dels països amb amb arrels democràtiques mes antigues d’europa, ja ho va dir Pau Casals en els seus famós parlament davant de les Nacions Unides. Es per això que fa uns anys vaig entendre que la meva nació no podria desarrollar-se com cal, si no tenia tots els drets reconeguts , es per això que des de la meva petita par cela de català vull posar-hi remei. Molts pensareu que no puc fer res , molts pensareu que soc un enganyat del sistema  i que millor pari d’escriure i no perdi el temps i dediqui el temps a altres coses però es que com que tot es política fagi el que fagi estaré jugant aquest joc. Si vaig al cinema aniré a veure una pel.licula en castella, si vull anar de cap de setmana haure de pagar el peatge(ha no ser que sortir de Catalunya) si vaig a fer un cafè amb gel amb posaran un cafè con leche , tot es política , i posa’s a jugar juguem bé.
Tard o d’hora ens donaran la llibertat , el moviment independentista sempre ha estat viu , ja que la nostra terra a enamorat a les persones que hi viuen, fixeu-vos en la historia del país , després de cada bufetada, després de cada cop que la cultura catalana esta a punt de desapareixa , ha tornat i ha tornat amb força. Mentres hi hagi un català/na hi haurà un brot d’esperança.I com deia el nostre president:
GUANYAREM PERQUÈ TENIM LA RAÓ ,PERQUÈ TENIM LA FORÇA
Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *