Un Brot D'esperança

En temps de Guerra

18 de gener de 2007
General
3 comentaris

EL PRIMER COP QUE…

Aquest es el primer cop que faig us del meu Blog, la idea original es fer d’aquesta finestra un lloc on poder expressà, les meves idees i pensaments polítics, i perquè polítics i no de qualsevol altre mena, doncs molt fàcil , la política ho es tot, i quant dic tot hem refereixo qualsevol activitat que desarrolla l’esser humà. Perquè hi ha gent que pateix per el simple fet de viure a L’africà o a Sud Amèrica, pel fet de ser negres? NO !! Pel fet de pertany a una tribu indígena i anar vestit d’una manera mes o menys tradicional? NO!!!

Pateixen i mal viuen per culpa de la política mal feta, per la política egoista , per culpa de la política expansionista que tenen molts dirigents actuals i no tan actuals.
Ahir , per exemple, sortia a la noticia que a Iraq ja han mort 35.000 persones , a canvi de que???  De petroli per EEUU.? Qui esta gestionen els pous de petroli? Segur que els familiars d’aquestes 35.000 persones no ho fan, inclús m’atreviria a dir que moltes d’aquest persones no tenen benzina ni per transportar el mort al cementiri….Aquesta es la política mal feta
Tot es política, des de anar al mercat fins el partit de futbol del dissabte, tot es política, perquè qui decideix com haig de viure son els polítics, el preu de l’habitatge, la seguretat o inseguretat també es política, ja que si els que entren a robar a casa son dels països del est … algú s’ha preguntat que hi fan aquí??? per que han vingut??? o millor… per que han marxat dels seu país????? Per política egoista.
Em considero un amant del meu País , d’un dels països amb amb arrels democràtiques mes antigues d’europa, ja ho va dir Pau Casals en els seus famós parlament davant de les Nacions Unides. Es per això que fa uns anys vaig entendre que la meva nació no podria desarrollar-se com cal, si no tenia tots els drets reconeguts , es per això que des de la meva petita par cela de català vull posar-hi remei. Molts pensareu que no puc fer res , molts pensareu que soc un enganyat del sistema  i que millor pari d’escriure i no perdi el temps i dediqui el temps a altres coses però es que com que tot es política fagi el que fagi estaré jugant aquest joc. Si vaig al cinema aniré a veure una pel.licula en castella, si vull anar de cap de setmana haure de pagar el peatge(ha no ser que sortir de Catalunya) si vaig a fer un cafè amb gel amb posaran un cafè con leche , tot es política , i posa’s a jugar juguem bé.
Tard o d’hora ens donaran la llibertat , el moviment independentista sempre ha estat viu , ja que la nostra terra a enamorat a les persones que hi viuen, fixeu-vos en la historia del país , després de cada bufetada, després de cada cop que la cultura catalana esta a punt de desapareixa , ha tornat i ha tornat amb força. Mentres hi hagi un català/na hi haurà un brot d’esperança.I com deia el nostre president:
GUANYAREM PERQUÈ TENIM LA RAÓ ,PERQUÈ TENIM LA FORÇA
 1. Estic molt  d’acord,en com has exposat que totes les opcion personals estan acotades per una o altre politica.El que passa es que tothom defuig la contorversia politica, per falta informacio,d’argument i falte de tacte, en aquest cas …Prefereixo la percepcio popular de es millor no aixecà polseguera si nomes serveix per pendre mal

  .El que dius es que el catalanisme parteix d’una reivindicacio lícita i raonable….Som al Setembre de 2007 ,jo em moc per tendencies de CIU i recentment he escoltat en persona l’Alfons Lopez Tena, vocal de Vocal del Consell General del Poder Judicial  a Espanya,,en una presentacion del seu llibre "Catalunya sota Espanya l’opressió nacional en democràcia,"… Tenim argument economics per veure que siguem aixi en una economia globalitzada amb aquesta ofegament pressuppostari per part del Govern Espanyol ens dirigim cap un provincianisme estrepitos, i una caiguda segura.Com l’Estat Plurinacional ha sigut abortat abans d’hora, no hi ha  ni hi haura aceptacio de la Nacio catalana per part dela ciutadania española.L’unica via de supervivencia economica e identitaria es tenir Estat Propi.

  Per prudencia,potser , mai de la vida els convergents veian  la via del Independentisme com a factible a mig termini pero despres de veure com han perdut electors cap Esquerra  Repiublicana per aquest motiu , i despres del tracte vexatori i la manipulacio del Nou estatut per part de les autoritats i l’oposicio en el govern de Madrid.Hi ha un punt d’inflexió :

  CIU estar punt d’abogar per la plena" independencia".Es una llastima que ERC doni l’esquena a CIU ,per que diuen que volien fer una politica social mes activa…si..CIU tambe volia, pero amb quins diners?? amb els que es queda Madrid .l’expoli mes gran de tota l’Unio Europea,Posent-nos d’acord,

  Per altre banda cal una majoria forta ….molta gent veu Catalunuya com la ……"Segona Andalucia" , i es cert, vine aviure al Baix Llobregat, Barcelona Ciutat , el Valles…i ho comprovaras..com convencem tota aquesta gent?? a que se sumi al independentisme,i molts catalano parlant en un proces d’assimilacio española bastan avançada.La majoria NO en vol sentir ni a parlar perque exerceixen fa 40 anys la seva españolitat amb total normalitat…aquest ES el problema i no a Madrid ..no la  por al alçament de exercit ni res d’aixo.

  Com els hi fem veure que es una reivindicacio pacífica,justa que a mes portaria mes prosperitat a ells i el seus fills?… com ?

   

 2. The son of wealthy and influential Athenian parents, Plato began his ugg bailey button boots philosophical career as a student of Socrates. When the master died, Plato travelled uggs classic cardy to Egypt and Italy, studied with students of Pythagoras, and spent ugg classic short several years advising the ruling family of Syracuse. Eventually, he returned ugg classic tall to Athens and established his own school of philosophy at the Academy.For students enrolled there, Plato tried ugg ultra boots both to pass on the heritage of a Socratic style of thinking and to guide their progress through mathematical learning to the achievement of abstract philosophical truth. http://www.bayuggs.com/specials.html

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!