De res, massa

Telegrames des de Sarrià de Ter

22 de juliol de 2014
0 comentaris

Parlem de Sarrià, 88.

Ja fa dies que és al carrer i a la xarxa, però mai és sobrera una referència a la nostra revista insígnia: el número 88 de Parlem de Sarrià és una realitat. Cosa dels ajustaments i dels ajuntaments, aquest número i els pròxims tindran una periodicitat quadrimestral. El número 88 cobreix l’actualitat local dels mesos de gener a abril d’enguany, per la qual cosa només sortiran tres números l’any. Pressupostos manen i la pervivència s’imposa.

Al present número hi trobem un gruix de planes sobre el tancament de Torraspapel, vist des de diferents òptiques. Sens dubte, és un tema d’una importància i repercussió tan gran que es revisitarà en posteriors edicions. Repassem l’actualitat associativa i cultural, destacant-hi una monografia sobre Joan Teixidor. S’hi analitzen llibres d’autoria amb origen local i hi figura una interessant entrevista a Miquel Pradas, artesà del cafè local.

A l’apartat d’història hi trobem el primer lliurament sobre els forns de ciment de Sant Julià, amb profusió de fotografies antigues: una sèrie que tindrà continuïtat. Seguim amb l’actualitat escolar, l’espai gastronòmic, de salut i esportiu; i tanquem edició amb l’impagable The Sarrià News. La portada, deixada voluntàriament pel final, és una obra de Pau Baena interpretant l’arquitectura de la biblioteca Emília Xargay.

Llegiu-la i gaudiu-ne! (Feu-hi clic)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!