Gràcies a la col·laboració del senyor Ramon Boixet, ambaixador de Mésvilaweb a Suïssa, hem pogut resoldre l’enigma de la xocolata Lindt, que plantejava en la nota immediatament anterior.Va ser penjar-la i disposar, al cap de ben poques hores, de la resposta ben argumentada i documentada amb la imatge que fa d’il·lustració d’aquest post.
La lletera que apareix en els embolcalls de la xocolata Lindt, segons ens explica el senyor Boixet, serveix per abocar la llet, poc a poc. És emprada pels xocolaters a l’hora de fer productes de bomboneria. La forma de la nansa és la més adequada per remenar la massa de xocolata amb una mà i abocar la llet amb l’altra. És, doncs, un agafador ergonòmic, un utensili propi dels artesans bomboners que aquí és desconegut.
Davant la ràpida resposat obtinguda, no puc fer altra cosa que agrair al nostre coblocaire la seva gentilesa i bona disposició. I certificar que aquests magnífics instruments, els blocs, són eines potentíssimes pel que fa a capacitat d’informació, de coneixement i de relació.
Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!
Fantàstic amb la rapidesa que va respondre l’ambaixador suïs Ramon Boixet! Quina fotografia més bonica aquesta de Lindt. Ja et deia jo que ho tenien tot controlat…
Codi nou! Ho has vist, eh?