De res, massa

Telegrames des de Sarrià de Ter

18 de novembre de 2009
Sense categoria
8 comentaris

A Catalunya Ràdio parlen ? del meu fill !

Quinze segons de glòria. Ahir al vespre, a la Sala Galà de Cassà de la Selva, Màrius Serra pronunciava una conferència emmarcada en una campanya de voluntariat lingüístic. Entusiastes com som de l’autor d’Horta, amb el meu fill ens hi vam deixar caure, disposats a passar una bona estona .

 

L’Enric, el noi de casa, és el creador de les Enricvinalles, l’equivalent sarrianenc dels Enigmàrius i en publica sovint a la revista del poble, Parlem de Sarrià. Aprofitant que ens havíem de veure amb el mestre Serra, va voler fer-li a mans el darrer número aparegut, que conté la més recent fornada d’Enricvinalles.

 

Al Matí de Catalunya Ràdio d’avui, a l’espai Lecturàlia i abans de l’enunciat del Superenigmàrius, Serra i Fuentes han fet esment d’aquest fet, del nivell de les creacions del vailet i n’han llegit un parell : “Aguantes aquella peça de roba interior, de set lletres” i “La noia més policíaca, de cinc lletres”.

 

Està pujant una generació d’imparables, de cracks !

 

(Vinga! Vejam si resoleu les dues Enricvinalles plantejades. Podeu deixar la resposta en forma de comentari. Si no us en sortiu, d’aquí a uns dies publicarem la solució).

  1. Es nota que es diu Enric, el teu fill: hi ha categoria.
    Després d’en Màrius I d’Horta (m’agrada que diguis que és d’Horta, antic municipi independent) aviat vindrà l’Enric I de Sarrià (de Ter, és clar).
    Suposo que la primera resposta és sostens (tot i el castellanisme per la roba interior) però no sé la segona. Estic fluix, últimament.
    Encara visc de rendes: tot just l’altre dia vaig rebre el premi de l’Enigmàrius que vaig guanyar el 13 de juliol: 100 euros i un rellotge firmat per en Messi (que també està fluix últimament).

    En fi, a reveure!

  2. M’encarrega l’artífex del projecte que anunciï les solucions, que algú ha encertat plenament. L’enhorabona !

    SOSTENS i MOSSA !

    Fins aviat,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!