BONA VIDA

Jaume Fàbrega

17 de juliol de 2009
1 comentari

GANDIA

Avui participo en una taula rodona sobre el futur de la cuina amb Emili Piera (“Levante”, etc.) i Vicente Todolí (director de la Tate Modern Gallery i autor del darrer i famós llibre sobre Ferran Adrià com a artista).
Al mateix tmeps, a la cloenda del congrés Convit, I Congrés de Serveis Lingúistics de territoris de parla catalana es llegirà un text meu i es desgustarà un àpat servit pel Molí de l Escala (Auditori de Girona9, i en el qual he co.laborat.
El llibre de Vicente Todolí, amb l´artista gurú dle pop britànic Richard Hamilton, és “Menjar per pensar, pensar per  menjar”, i ha estat un referent en la trajectòria del cuiner.

Això té lloc a Gandia, la ciutat de la fideuà, dels figatells, dels Borja, d’ Ausiàs March, culta i esplendorosa. Durant dos anys celebrarà importants esdeveniments relacionats amb aquests ingredients, i hi he col.laobrat dissenyat un pla de promoció gfastronòmica.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!