BONA VIDA

Jaume Fàbrega

8 de novembre de 2011
1 comentari

Ferran Adrià, geni

ens agradarà o no, pero Ferran Adrià és un gnei dels fogons, encara que motls preferim la nostra vella cuina familiar
Podeu consultar el meu llibre. “Cuina i comensalitat, de l´Edat Mitjana a Ferran Adrià ” (Pagès editor), un assaig molt llegidor i instructiu.

  1. Tens raó met, en Fernando Adrià, que és com es fa dir als altres límits, és tot un “gnei”, que no geni. També és aquell que mai ha promocionat o recolzat o parlat de la cuina catalana, sinó que sempre es refereix a la cuina espanyola, fins i tot a Catalunya. Sí senyor, tot un gnei.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!