BONA VIDA

Jaume Fàbrega

21 de setembre de 2022
0 comentaris

CUINA MEDIEVAL, GUST ACTUAL

GUATLLES AMB SALSA PEBRADA

Les guatlles, així com el tudons, les perdius, les grues i altres aus eren molt apreciades.

Ingredients

4 guatlles

100 g ametlles, avellanes i pinyons

1 molla de pa xopa amb vinagre

Pebre

Sal

4 rovells d’ou

Aigua o brou.

Elaboració

Coure les guatlles tallades per la mitat o a quarts, reservar. Fer la salsa pebrada: picar les avellanes, ametlles i pinyons, afegir la molla de pa sucada vinagre, força pebre i els rovells d’ou  passar per una estamenya afegir aigua o brou posar al foc, al moment d’arrancar a bullir servir per sobre la carn.

Notes

En lloc de vinagre ( de bona qualitat) pot posar-se vi ranci i fins i tot suc de taronja agra. En aquest cas recomano fer servir perdius. També es pot fer servir pollastre (fet a l´ast, bullit, etc.).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!