29 d'agost de 2007
9 comentaris

Incendis

Davant la tragèdia de l’Alcalaten jo em pergunte, com és possible que l’estat es gaste milions i milions d’euros en tecnologia militar i no tinga mitjans per apagar els incendis dels nostres boscos en poques hores? I davant la tragèdia grega, com és possible que el món occidental siga capaç d’envair militarment un país sencer i siga tan inacapaç de sufocar les flames que devoren la meitat d’un altre? I quina ràbia…

  1. Jo em pregunto: com es possible que es gasten tants de diners a lesglesia, que el papa de roma tingue tants de millons, i despres hi ha gent que es mort de gana?

  2. Em pregunto el mateix que tu Xavi…i el mateix que Anna…
    Però també em pregunto com es pot estar mantenint a una familia com és la familia real i que encara no hi hagi una solució a la sida o que segueixi morint tanta gent de càncer?

    Realment només s’inverteix en el que no interessa…

  3. Supose que les preguntes que us feu són retòriques, oi?

    La guerra és un negoci -caldria dir EL negoci- i, per tant, tothom hi vol invertir. Si no vaig equivocat, l’estat espanyol ocupa el nº10 en el rànquing de països exportadors d’armes i ens espantaríem del PIB que li suposa aquesta indústria. Daltra banda, els incendis, així com la sanitat pública, l’educació, bla bla bla… no són més que despeses i, per tant, com menys diners n’invertesquen, millor. Per a entendre’ns: mentre no caiga la teulada de la classe o hi haja una infecció massiva en un quiròfan, tot va bé.

    Una besada ben forta, Xavi! A vore si és veritat i ens peguem una festeta per recordar l’Orquestra OSIRIS de les festes de Sant Antoni a Cinctorres. Mare meua!! No serà per mi que no ens la pegarem, bandarra, que sempre hi estic
    disposat!! 🙂

  4. Jo conec de molta gent que s’estima la natura i el seu país, i faria el que fora per poder estar ahí, de voluntari, al costat del foc per tal d’ajudar a sofocar les flames… però no ens deixen apropar-nos… Només ens queda la impotència…i l’esperança de que acabe aquest malson.

    Crec que caldria crear grups de voluntaris -formats adecuadament- per a ajudar els bombers (això si, sempre anirien als incendis acompanyats de bombers i a zones on les flames estan controlades, el foc és certament molt perillós)

    Tal volta, les meves paraules són producte de la meva impotència… 

  5. I a part de la patètica lluita contra el foc, la manca de mitjans en prevenció!
    I per no parlar dels milions que es gasten els països (entre ells espanya) per anar a buscar aigua a Mart.

  6. I a part de la patètica lluita contra el foc, la manca de mitjans en prevenció!
    I per no parlar dels milions que es gasten els països (entre ells espanya) per anar a buscar aigua a Mart.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!