COMPROMÍS-Iniciativa per Llíria

www.compromisperlliria.org

17 de novembre de 2014
0 comentaris

LLÍRIA OBRI EL PROCÉS DE PRIMÀRIES PER A LA TRIA DE CANDIDATS I CANDIDATES

La Coalició Compromís aprova el Reglament Local que servirà de base per triar al cap de llista i les persones que aniran en la candidatura. Hi haurà una reserva de llocs per als socis de MoVe que s’incorporaran a la candidatura.

L’Assemblea Oberta de Compromís per Llíria ha donat llum verda al Reglament de Primàries que servirà de base per a concórrer a les pròximes eleccions municipals a l’ajuntament de Llíria junt als companys de MoVe.

El col·lectiu de Compromís per Llíria va donar llum verda divendres passat al seu reglament de primàries locals, que tindra dues votacions diferenciades: una per triar qui encapçala la llista i un altra per ordenar la resta de components. Aquest ordre només variarà, si cal, per respectar la llei de paritat.

El procés s’iniciarà el 24 de novembre i s’adaptarà al Reglament General de la Coalició i al calendari electoral que es marque, tant per a l’elecció dels candidats municipals com dels autonòmics (que es faran el mateix dia).

El Reglament específic de Llíria comptarà amb una reserva de llocs per incorporar als candidats/tes de MoVe, els quals concorreran junt amb Compromís en una mateixa candidatura unitària.

En les primàries es podrà participar a partir de 16 anys. La votació serà presencial, i cas que el Reglament General ho permeta, també es podrà votar via electrònica. Igualment, es podrà dipositar el vot anticipadament a través de la Comissió de Primàries.

Des de Compromís per Llíria animem la ciutadania a participar en aquesta festa democràtica que vol donar veu i vot als veïns i veïnes  abans dels comicis del mes de maig, per tal de que puguen triar als seus futurs representants al consistori, creant una candidatura ciutadana oberta per canviar la realitat de la localitat i que base els seus objectius en els eixos del treball i el benestar social.

Compromís per Llíria va ser una de les primeres formacions en emprar este sistema per elegir els seus candidats i candidates en 2011. Sistema que la Coalició ha acordat fer extensiu a tots els nivells de l’organització com a mètode de participació directa de la ciutadania, tant en el sufragi actiu com en el passiu. Obrint una nova era en la confecció de candidatures a les institucions públiques de les que moltes formacions polítiques s’han fet ressò..

LLÍRIA ABRE EL PROCESO DE PRIMARIAS PARA LA ELECCIÓN DE CANDIDATOS Y CANDIDATAS

La Coalición Compromís aprueba el Reglamento Local que servirá de base para elegir al cabeza de lista y las personas que irán en la candidatura. Habrá una reserva de sitios para los socios de MoVe que se incorporarán a la candidatura.
La Asamblea Abierta de Compromís per Llíria ha dado luz verde al Reglamento de Primarias que servirá de base para concurrir a las próximas elecciones municipales al ayuntamiento de Llíria junto a los compañeros de MoVe.
El colectivo de Compromís per Llíria dio luz verde el pasado viernes a su reglamento de primarias locales, que tendrá dos votaciones diferenciadas: una para elegir quién encabezará la lista y otra para ordenar el resto de componentes. Este orden sólo variará, si hace falta, para respetar la ley de paridad.
El proceso se iniciará el 24 de noviembre y se adaptará al Reglamento General de la Coalición y al calendario electoral que se marque, tanto para la elección de los candidatos municipales como de los autonómicos (que se harán el mismo día).
El Reglamento específico de Llíria contará con una reserva de puestos para incorporar a los candidatos/as de MoVe, los cuales concurrirán junto con Compromís en una misma candidatura unitaria.
En las primarias se podrá participar a partir de 16 años. La votación será presencial, y caso que el Reglamento General lo permita, también se podrá votar vía electrónica. Igualmente, se podrá depositar el voto anticipadamente a través de la Comisión de Primarias.
Desde Compromís per Llíria animamos la ciudadanía a participar en esta fiesta democrática que quiere dar voz y voto a los vecinos y vecinas antes de los comicios del mes de mayo, para que puedan elegir a sus futuros representantes en el consistorio, creando una candidatura ciudadana abierta para cambiar la realidad de la localidad y que base sus objetivos en los ejes del trabajo y el bienestar social.
Compromís per Llíria fue una de las primeras formaciones en emplear este sistema para elegir sus candidatos y candidatas en 2011. Sistema que la Coalición ha acordado hacer extensivo a todos los niveles de la organización como método de participación directa de la ciudadanía, tanto en el sufragio activo como en el pasivo. Abriendo una nueva era en la confección de candidaturas a las instituciones públicas de las que muchas formaciones políticas se han hecho eco.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!