El Ying i el Yang

El devenir dels aconteixements sovint són el deixar-se emportar per la corrent: entra en el riu idoni i sura-hi, sense resistència, aviam a on et porta.
Potser forma part del fet d’estar dins d’un d’aquests rius, potser efectivament existeixen una mena de mimes, o de sapiència col.lectiva que es transmet vés a saber si per via genètica…però el cas és que aquesta reflexió l’han compartida diverses persones amb les que he conversat darrerament.

Els últims mesos de la meva vida han estat encadenats a una successió de casualitats, començant amb una vaga a l’aeroport d’el Prat, que em portà un regal inesperat i que no vaig poder més que rebre’l amb els braços oberts. I que tregué el nas fruit d’un telèfon mal apuntat. Des de llavors sembla que aquest riu en el que he penetrat em transporta a través de paisatges insòlits.
Sense mediar-ne voluntat he evitat incendis, he trobat un poble perdut enmig del Languedoc guiant-me pel dictàmen del "cara o creu" d’una moneda, em va sortir gratis la capsa de llaminadures dels gats, he trobat monedes perdudes…
En Jordi, en un dels seus fantàstics atacs de lucidesa m’explicà que el Ying i el Yang està a tot arreu, que els contraris defineixen la nostra vida a base de contraposar-se i que fins i tot, a nivell de funcionament de personalitat el bé i el mal conviuen de la mà. I és clar que sí!. Obvi però invisible: necessites tocar fons per remuntar, cal tenir una experiència negativa per esperar-ne una de positiva, només cal estar atent al què t’envolta i deixar-te envolcallar una mica de la màgia.
Deu existir un tipus de justícia kàrmica, que dóna bones collites a qui sembra amb esperança, Drexler ressona (cada uno da lo que recibe, luego recibe lo que da): un loop energètic en el que tot es transforma.
I com un bon surfer, estic pujada en aquesta onada, amb l’equilibri prou aconseguit, íntimament convençuda que al caure’n només caldrà tornar-ne a enganxar una altra.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *