Mandat 1-O: Edificar la República Catalana Independent

2.044.038 VOTANTS, EL 90% A FAVOR DEL REFERÈNDUM D'AUTODETERMINACIÓ DE CATALUNYA ( 1r octubre 2017 ). Objectius: Completar la DUI, assegurar la Llengua, institucionalitzar la República i el territori.

20 de maig de 2022
1 comentari

Junts pot aturar la Llei Cavall de Troia del castellà. Tan de bo!

 

No, no i no, a la Llei “Cavall de Troia del castellà”

Una cosa és fer-te tu mateix una llei inútil que desvirtuï l’exitosa immersió lingüística en català, això ja és de rucs superlatius, i una altra cosa és que els Jutges dictadors espanyolitzadors, sicaris dels grupuscles enemics del català, ens imposin un 25% de castellà, fora del sentit comú i extralimitant-se fora de les seves funcions i competències, en el sistema de divisió de poders en veritables estats de dret democràtics. Una vergonya davant d’Europa i del món. Unes decisions i resolucions espanyoles illegals i amb peus de fang en l’àmbit internacional.
No podem permetre que un govern inconscient, el nostre actual presionat intel’ligentment pel PSOE-PSC/Illa els faci la feina bruta, faci la feina bruta dels que volen introduir per llei el castellà dins del sistema d’immersió lingüística en català, l’objectiu del qual és la protecció de la llengua catalana, la que necessita tot l’aprenentatge i el domini per part de tots els qui viuen i treballen a Catalunya.
El castellà no està de cap manera en perill per les seves connotacions de llengua forta fins i tot per la seva màxima presència en cinemes, internet, televisions, etc.
Aprovar aquesta Llei “Cavall de Troia del castellà” aplanarà el camí d’intromissió i atac continu de Jutges i enemics de la llengua i serem nosaltres mateixos qui n’haurem fet una llei.
És una bogeria la capacitat i la niciesa que tenim i podem arribar tenir els catalans de capacitat d’autodestrucció.
Ja ha avisat espaÑa que cap llei, i menys aquesta, aturarà aquest 25%.
Està clar que es tracta d’un atac combinat contra Catalunya i contra la llengua catalana, entre jutges, la mateixa espaÑa, govern espanyol, ministeris, “partidos”, i grupuscles organitzats en associacions de noms gens innocents, enemics de Catalunya i del català, disfressats de poble innocent (?), pares de comptades criatures que ofesos perquè als seus fills se’ls ensenyi en català volen sobreposar els seus suposats drets enfront i contra els drets i el bé de milions d’infants catalans.
Aprovar aquesta Llei “Cavall de Troia del castellà” no defensa la llengua, sols fa més gran el perill de la seva destrucció per part dels enemics de català i de la immersió lingüística en català, ajudats per lleis i jutges espanyolitzadors.
El concens proposat entre Aragonès i l’Illa és una trampa espanyolitzadora, aquests senyors només vetllen pel seu minso poder autonòmic i la possibilitat de fer-se’l seu en exclusiva.
Tot depèn de la signatura de Junts, per això tants cants de sirena per què signin. L’Illa no baixa de la seva exigència del castellà, s’entén, no? Aragonès necessita la signatura de Junts per repartir-se les culpes i no pagar-ne cap cost electoral. Us en recordeu d’unes passades eleccions en què els partits catalans van acordar no parlar d’immigració per no fer-se mal entre els mateixos, no perdre cap vot, ni teòricament fer mal al país?
En tot aquest afer d’aquesta Llei “Cavall de Troia del castellà”, el que menys compta, com sempre, ai las, és la llengua catalana, l’eterna víctima, la llengua i Catalunya.
ER cerca la signatura de Junts, sigui com sigui, com la “foto del consens” amb gent i cares desconegudes, conillets d’Índies de bona fe partidista, ER (Aragonès) sols vol repartir-se el cost electoral amb Junts, no ho fan pel català, ho fan per rentar-se la cara de la mala gestió del català que va començar en temps dels seus tripartits amb els socialistes del PSOE-PSC.
En resum, ara mateix, un cop ja molts catalans que estimen per sobre de tot la nostra llengua* ja han dit tot el que podien dir en defensa del sistema d’immersió lingüística en català, en defensa del català com a única llengua d’ensenyament, de l’acolliment d’alumnes immigrants acabats d’arribar en català, i de la conveniència de fer complir la immersió perquè garanteixi la competència lingüística de tots els catalans. Un cop ja han fet arribar la seva veu al govern, als partits, a Junts especialment, el Poble ja ha dit el que vol i com ho vol, ja no hi poden fer res més.
Ara tot, lamentablement o afortunadament, tot està en mans de Junts per Catalunya, de la seva abstenció i millor negació davant d’aquest despropòsit gegantí, veritable tragèdia per a la nostra llengua i el nostre sistema d’ensenyament, columnes bàsiques de Catalunya.
Tingue-m’ho clar, Junts, ER sols volen el vostre vot o fins i tot simulacre de vot per carregar-vos la meitat de la culpa electoral.
Llengua, Catalunya i la Independència són indestriables. Pels nostres avantpassats i pels nostres fills i néts, siguem dignes i clarividents, defensem la llengua, avui, ara, com ho estant fent dos honorables  catalans que per aquest motiu estan en vaga de fam ja fa dies.
Ningú en parla, d’aquestes dues vagues de fam, quanta dignitat ells, quanta vergonya tots nosaltres, TV3, info Catalunya i el 33 cada dia haurien de començar els seus informatius parlant d’ells i de la seva causa.
Junts, no sigueu res de la Llei “Cavall de Troia del castellà”, és pensada, feta i consensuada  contra la llengua, contra Catalunya i contra vosaltres.
I els suprems caps de Junts que ara feu coalició amb ER al fals govern del 52% no enterreu l’esperit de Junts, no l’enterreu més del que ja l’heu enterrat!
Davant dels atacs a la llengua i a la immersió i pel bé de la llengua i de Catalunya fem que totes les escoles compleixin el cent per cent de la immersió.
Salvador Molins Escudé, Consell Local de la República Catalana Independent, del CDR BlC

PRESENTAR-NOS TOTS JUNTS A LES PROPERES ELECCIONS CATALANES PER A COMPLETAR LA DUI I FER EFECTIVA LA NOSTRA INDEPENDÈNCIA:                                                     
People hold hands and Latvian flags as they participate in a human chain at Baltic Way near Riga August 23, 1989. Runners left Lithuania and Estonia on August 22, 2009, for neighbouring Latvia to start events marking the 20th anniversary of a 600 km (375 mile) human chain that showed the Balts’ wish to regain their independence from the Soviet Union. More than two million people in the Baltic countries of Estonia, Latvia and Lithuania joined hands in one of the biggest mass protests seen against the former Soviet Union and demanded the restoration of independence. Picture taken August 23, 1989. REUTERS/Ints Kalnins/Files (LATVIA POLITICS ANNIVERSARY IMAGES OF THE DAY) – RTR270BQPeople hold hands and Latvian flags as they participate in a human chain at Baltic Way near Riga August 23, 1989. Runners left Lithuania and Estonia on August 22, 2009, for neighbouring Latvia to start events marking the 20th anniversary of a 600 km (375 mile) human chain that showed the Balts’ wish to regain their independence from the Soviet Union. More than two million people in the Baltic countries of Estonia, Latvia and Lithuania joined hands in one of the biggest mass protests seen against the former Soviet Union and demanded the restoration of independence. Picture taken August 23, 1989. REUTERS/Ints Kalnins/Files (LATVIA POLITICS ANNIVERSARY IMAGES OF THE DAY)
  1. Totes les lleis Aragonès són perjudicials per a Catalunya i per als catalans.

    Aquesta llei “Cavall de Troia del castellà” no n’és la primera.

    Què deu tenir l’actual MHP que el faci tan tòxic?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!