1 de febrer de 2014
0 comentaris

Crònica del partit d’alevins entre la UE Campredó i el CF Amposta C

Foto

Molt bon matí futbolístic el que s’ha pogut presenciar a l’estadi La Forja durant l’enfrontament entre els equips alevins de la UE Campredó i el CF Amposta. A priori es presentava com un partit molt igualat atès que la diferència a la classificació era d’un sol punt a favor de l’equip del Montsià, que havia sortit guanyador de l’enfrontament de la primera volta al municipal ampostí per 3-1. L’equip local endegava el partit amb molts al·licients, més que en qualsevol altra jornada del campionat: superar el rival a la taula classificatòria i assolir la quarta posició era tota una fita; treure’s l’espineta del mal partit realitzat a la primera volta contra el jove equip montsianenc, els jugadors del qual encara estan en edat benjamí; afegit a un fet extraesprtiu de notable interès per tots els jugadors locals: el seu mestre tutor a l’escola Port rodó, Josep Ferré, és entrenador d’un altre equip aleví del CF Amposta. Tres al·licients de primer nivell que prometien un lliurament total al joc i que anessin a per totes!
A les 10.30 l’àrbitre. Josep González Serrat, donava començament a un partit que ha estat trepidant veritablement en molts moments. L’equip local va començar fred i imprecís, com ja té força acostumat a l’afició. Un CF Amposta molt ràpid i amb moltes ganes aconseguia posar-se al davant al minut tres gràcies a un gol de Pol Navarro. Six minuts després, el jugador més destacat dels montsianencs, un rapidíssim Josep Fornós, posava el 0-2, que posava el partit molt costa amunt per la UE Campredó. Els nervis ja afloraven com és tan habitual entre alguns dels progenitors assistents!
Els locals havien de reaccionar i han posat tot l’esforç possible en capgirar el resultat. El jugador estel·lar de l’equip, Pau Esquerré, aconseguia igualar el marcador, amb dos gols molt ben trenats abans de la mitja part. La qualitat d’Esquerré quedava provada de nou, justament és el màxim golejador de la categoria amb més de 40 realitzacions. L’habilidós extrem Guillem Subirats, el número 7, posava per davant la UE Campredó amb un magnífic gol, que premiava un molt bon esforç col·lectiu, i un excel·lent partit individual. És el quart partit consecutiu que Guillem aconsegueix diana, un dels jugadors de primer any d’alevi quant a edat, cosa que li ha permès realitzar set gols en quatre partits i tretze en el còmput global de la temporada.
Començava el tercer quart amb molt ímpetu del Campredó, que aconseguia lligar jugades de força  nivell, cosa que prometia un bon espectacle. Malauradament una expulsió d’un jugador foraster ha posat nerviosisme entre els jugadors i ha desmillorat el bon joc que s’estava oferint. Era el minut 33 quan un jugador ampostí ha comès una falta clara davant l’àrea de la UE Campredó, aleshores l’àrbitre ha decidit una dubtosa expulsió, que no considerem justa ja que es tracta de categoria aleví.
Posteriorment, Marc Sorribes ha tirat la falta directa, el rebot de la qual ha aprofitat l’esmentat Guillem Subirats per introduir dintre de la xarxa i donar gran tranquil·litat a l’equip local. El resultat estava sent just als mèrits dels campredonencs. Tot i això, s’ha d’admetre que els ampostins quedaven molt tocats per la inesperada i injusta decisió de l’àrbitre.
Durant la quarta part el partit ha baixat de nivell i ha entrat en alguns moments bruscos per part molt especialment dels visitants, que han rebut alguna tarjeta groga merescuda. Els nervis els han traït en alguns moments. Al minut 43  Pau Colomé aconseguia el 5.-2 després d’una molt bona jugada tècnica i decidia completament el partit.
La UE Campredó s’enlaira al quart lloc de la classificació, a l’espera del partit contra l’Alcanar D a casa de nou la propera jornada, un equip que està al capdebaix de la classificació. Després vindran dos enfrontaments que mesuraran les possibilitats de l’equip per enlairar-se encara més a la taula, la visita a l’Ebre Escola i el partit contra el segon classificat Jesús Catalònia de nou a La Forja.
En línies generals hi ha hagut una bona compenetració entre línies, amb un Damià Grau sempre voluntariós i actiu, bona aportació dels defenses Ricard Abella i Adrià Abalos, i molt especialment de Marc Sorribes, seguretat a la porteria amb Jordi Lluch, i excel·lent encert golejador de Pau Esquerré, Pau Colomé i Guillem Subirats.
Cal felicitar l’entrenador Raül Prats pel bon nivell de joc aconseguit per la UE Campredó i per les bones sensacions que demostra en la majoria de partits. Cal constatar el fet que s’han aconseguit totes les victòries en els partits de casa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!