Emigdi Subirats i Sebastià

Lletres ebrenques

14 de setembre de 2020
0 comentaris

Poetes catalanes (114): Eva Tur Antonio

L’Eva Tur Antonio va néixer a Eivissa el 1976. Va estudiar Filologia Hispànica a la Universitat de Barcelona. Ha estat professora de català i de castellà com a llengua estrangera a adults, així com també de llengua i literatura a secundària.

* Ha escrit el text que, adaptat, serví de base per al curtmetratge La matrioshka.
* Ha participat amb textos poètics a l’exposició col·lectiva “Home” a ABA Art Contemporany de Palma de Mallorca. * Ha publicat relats i poemes a diverses revistes d’Eivissa i Mallorca , el relat “Correspondencia” a la plataforma LeOigo.es d’Edicions Aïllades i els contes infantils Missatge a la deriva i Amistat còsmica amb Miquel Costa editor.
* Ha col·laborat amb la violinista Lina Tur i els poetes Julio Herranz, Ben Clark i Antonio Colinas en els concerts-recitals dins la II i la III edició de la Fira de la Sal, així com en diversos recitals poètics de Balears, entre ells, el recital poètic “Noche de fuego y agua” a la Nave Salinas, el festival de poesia “ Lluna de juny. Memòria del foc” a Eivissa o «Illanvers» a Menorca.
* Ha comissariat el projecte «Homenatge a la ceràmica d’ Anneliese Witt. Poesia i fang» format per l’exposició “Anneliese Witt. Poesia i fang” i l’edició del llibre que porta el mateix nom.
* És autora del poemari Dia zero

BREU ANTOLOGIA POÈTICA

https://totsacasa.santjosep.org/literatura-y-bibliotecas/poesia-de-eva-tur/?lang=es

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!