EL BARRINAIRE -Josep Arasa i Ferrer

"Tan sols quan has demostrat la teva capacitat de convertir-te en un problema pots començar a negociar amb el món la part de raó que creus que t'ha de correspondre" Enric Vila

25 de desembre de 2007
General
0 comentaris

ANY EUROPEU DEL DIÀLEG INTERCULTURAL

L’any 2008 va ser proclamat pel Consell i el Parlament Europeu (decisió nº 1983/2006/CE) l’any del Diàleg Intercultural, per tal de contribuir a sensibilitzar els ciutadans sobre la importància del diàleg cultural en la seva vida quotidiana. Iniciativa inserida en el respecte dels drets fonamentals de l’UE.

Una proclamació ofegada per la propera escomesa electoral. Malgrat la necessitat que tenim a Catalunya de vertebració d’aquest diàleg, i de fer de la cultura catalana l’eix del debat, si badem ens oferiran estructurat un diàleg intercultural viciat en que la cultura espanyola en serà el centre vehiculador.

I mentre aquí seguirem debaten el model, i plegats reconeixerem la necessitat del diàleg intercultural, ens oferiran un grapat d’actes relacionals amb la cultura magrebina, magiar o gambiana a través del pont de la cultura espanyola.
I així entre discussions  arribarem a l’any 2009 havent perdut una nova possibilitat de projecció i afirmació.


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.