Sor Cop Sec

Cesc Poch Ros

20 de desembre de 2007
2 comentaris

Surt la Revista Mà d’Osona

Avui 19 de desembre de 2007, hem començat a repartir la Revista Mà. És una publicació pensada per a tothom, però posant especial atenció a la convivència a la comarca d’Osona i atreure com a lectors a aquelles persones nouvingudes que normalment no llegeixen premsa d’aquí.

Us la podeu baixar en PDF d’aquí

La dirigeix en Cesc Poch, en Mohamadi Bouziani, en Musatfà Bouziani i la responsable de redacció és la Sara Blazquez. Compte amb una important consell Editorial. L’edita Socialcat i es fa amb el suport de la UGT d’Osona.

L’acte de presentació en públic consistirà en una repartida el proper dissabte dia 22 de desembre al llarg del matí amb una parada a la Plaça Major de Vic amb el Carrer de La Riera. (La convocatòria als companys i companyes de la premsa serà a partir de les 11 hores).

El model lingüístic de la Revistà Mà el considerem totalment novedós: la publicació és en català i cada peça-article té un petit resum en cinc idiomes (castellà, amazigh, àrab, anglès i francès. Algunes coses també estan traduïdes al xinès).

Aquest primer número té com a continguts un reportatge sobre les infraestructures a Osona, una entrevista a Mohamed Chaib, primer diputat àrab català i un article de l’Ernest Benach, espai de participació… entre varis.

L'original és en format tabloide i imprès en rotativa. 
Podeu veure el seu blog i algun vídeo a www.revistama.cat


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

  1. Volia pensar que Mà seria una revista amb continguts interessants, però ja veig que de bones a primeres ens plantifiqueu propaganda política a tort i a dret. No teniu arreglu. Un consell modest: no és amb octavilles polititzades que la gent us llegirà, de seguida se us veu el llautó. De totes maneres voldria felicitar-vos per la iniciativa i l’esforç. Sou uns valents, però no ho espatlleu amb els continguts.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.