Sor Cop Sec

Cesc Poch Ros

27 de novembre de 2006
1 comentari

El Festival de Pallasos de Cornellà a Sant Ildefons

Hem anat al Festival de Pallassos de Cornellà. Ha estat una bona experiència, per tot. Hem vist dos grups de clowns anglesos molt, però molt bons, finíssims de la secció Free Clown que es realitzava al carrer, a la Plaça de Satn Ildefons.

El fet del lloc no era neutre, més en una setmana com aquesta, la terra de’n Montilla. Ha estat una immersió/aproximació molt interessant. Feia molta anys que no anava a Sant Ildefons, abans coneguda com a "Ciudad Satèlite". És gegantina; enriute’n de les barriades de Terrassa!. Però estava impressionant, arreglada, el metro, el mercat, molts parcs infantils i places, molts comerços… molta, però molta vida! Fa molt bona pinta, malgrat el gratacels. Quin canvi: abans en dèiem barraquisme vertical, i ara fa goig. Puc arribara entendre els perquès del Montilla en el seu propi feudo. En acabat l’espectacle hem anat a dinar a un restaurant molt popular que ens recomanat, en und els blocs, El Carpanta; un gran nom, per cert. Per sorpresa meva, i contra tòpic i idees prestablertes, he sentit molt, però molt català. El pla de barris està fent miracles en tots els sentits.

He trobat uns quants coneguts. Un company de facultat, que com jo excercia el seu paper de pare. Ens hem saludat amb emotivitat i complicitat generacional. I dos companys del sindicat, el Xavi i el Saldaña, tots dos veïns de Sant Ildefons. Estic molt content d’aquest fet: conec gent de tot tipus i d’arreu del país, i això m’agrada.

He marxat molt content d ela visita a Sant Ildefons i del seu Festival de Pallassos. La cultura i encara més el riure ens dignifica socialment a tots, també als barris.

Un gran UUUUUU!!!! en homenatge a Charlie Rivel!


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.