Un petit homenatge, amb un video que fa venir salivera, al Dinar de Nadal.
Àpat de tots els àpats, on d’una gran cuina casolana n’ha sortit excelència gastronòmica. Homenatge i reverències a l’escudella per sobre de tot i a les cassoles de les àvies. Quanta, quanta saviesa. El menú va ser:
Primer. Escudella amb galets farcits de pilota de pinyons, bolets i tòfona
Segon. Ànec farcit amb paté de foie acompanyat amb poma i una salsa de bolets i mirtils i d’una altra d’agredolça.
Els mirtils l’hi donen un extarordinari color lilós.
Postres: pinya, dos tipus de palosantos, pintxos de formatge amb codonyat torrons, i rosques de la Maria
Vins i caves del Penedès, orujo de casa i grappa.
El video de caràcter eminentment gastronòmic, plats vius plens de colors i cel·lebració:
La cuinera, extraordinària, és la meva mare, la Cèlia Ros, que a més de mestre dels fogons, és regidora d’Esquerra Republicana a l’Ajuntament de Terrassa.
Bon Nadal, i bon matí de Sant Esteve, avui que els galls ja no cantaran!
Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!
Gràcies pel video!
Fantàstic!
Veig que us heu decantat per la cuina sofisticada.
A casa això l’àvia,ni la mare no ho toquen.
bon profit!